Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija

Valtio Valtimo

Me sosiaali- ja terveysministeriössä rakennamme eheää yhteiskuntaa, jossa kaikilla olisi samanlaiset mahdollisuudet terveelliseen ja turvalliseen elämään. Haluamme, että ihmisillä on riittävät sosiaali- ja terveyspalvelut sekä sosiaaliturva ja että kaikki ovat toimintakykyisiä.

Sosiaali- ja terveysministeriö on osa valtioneuvostoa. Ministeriössä toteutamme hallitusohjelmaa, vastaamme sosiaali- ja terveyspolitiikasta, valmistelemme lainsäädäntöä ja uudistuksia sekä ohjaamme uudistusten toteutumista. Meillä työskentelee yli 400 henkilöä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Tule mukaan tekemään työtä, joka vaikuttaa jokaisen Suomessa asuvan elämään ja arkeen.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.4.2021
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 36:15 h/vk
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.1.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Sosiaali- ja terveysministeriö, Meritullinkatu 8, 00170 Helsinki

Pyydetään liittämään ainoastaan mahdollinen CV.

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme henkilöä ERITYISASIANTUNTIJAN virkaan 1.4.2021 alkaen. Työskentelet hallintoyksikössä talousryhmässä. Virka on ministeriön yhteinen, ja se voidaan tarvittaessa siirtää toiseen yksikköön. Viran sijoituspaikka on Helsinki. Lue lisää yksiköstä (https://stm.fi/johto-ja-organisaatio)

Tehtäviisi erityisasiantuntijana kuuluu muun muassa
• ministeriön hankintoja ja sopimuksia koskevat asiantuntija- ja neuvontatehtävät
• valtionhallinnon hankintatoimen kehittämiseen osallistuminen ministeriön ja hallinnonalan edustajana
• monipuoliset yleishallinnon asiantuntijatehtävät, kuten lausuntojen valmistelu, tietopyyntöjen käsittely ja julkisuuslain soveltamista koskevat kysymykset
• toiminnan ja talouden suunnittelun asiantuntijatehtäviä tarvittaessa


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin