Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija

Valtio Valtimo

Liikenne- ja viestintäministeriö edistää väestön hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Huolehdimme toimivista, turvallisista ja edullisista yhteyksistä. Toimivat liikenne- ja viestintäpalvelut ovat osa yhteiskunnan perustaa. Palveluiden raaka-aineena on yhä useammin tieto, alustana liikenteen ja viestinnän verkot. Edistyksellisellä lainsäädännöllä luodaan edellytyksiä markkinaehtoiselle palvelutuotannolle ja uusille liiketoimintaideoille. Ministeriön tehtävänä on myös hillitä ilmastonmuutosta hallinnonalan toimien kautta.

Liikenne- ja viestintäministeriö arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme avoimiin tehtäviimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. Meillä työskentelee noin 180 ministeriöläistä, joiden jokapäiväistä työtä ohjaavat arvomme oikeudenmukaisuus, rohkeus ja yhteistyö. Mahdollisena tulevana työnantajanasi toivomme, että myös sinä pidät näitä asioita tärkeinä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 8.7.2021. Päättyy 18.5.2022.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Liikenne- ja viestintäministeriö, Eteläesplanadi 16, 00130 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Nyt haemme asiantuntevaan joukkoomme ministeriön tieto-osaston tietoliiketoimintayksikköön erityisasiantuntijaa ajalle 8.7.2021-18.5.2022. Määräaikaisen virkasuhteen peruste on sijaisuus.

Erityisasiantuntijana työskentelet digitalisaatioon ja tiedon hyödyntämiseen liittyvissä asiantuntijatehtävissä ja yhteistyöverkostoissa. Tehtäviisi kuuluu edistää hallitusohjelman mukaisesti digitaalisen tiedon eli datan hyödyntämiseen liittyvien näkökulmien huomioimista erityisesti liikenteen ja kaupunkien hankkeissa. Voit käsitellä myös avoimen datan, paikkatiedon ja rakennetun ympäristön tietojen hyödyntämistä erilaisissa verkostoissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu monipuolinen valmistelutyö digitalisaation edistämistä koskeviin EU:n strategioihin ja säädösaloitteisiin liittyen.

Tehtävään voi kuulua myös muita tietoliiketoimintayksikön toimialaan kuuluvia asioita.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Erityisasiantuntijan virkaan ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi oikeustieteen maisterin tutkinto), erinomainen suomen kielen taito sekä vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito. Lisäksi tehtävässä edellytetään englannin kielen taitoa.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin