Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Geologi/tutkija kaivosten hydrogeologisiin tutkimuksiin

Valtio Valtimo

Geologian tutkimuskeskus (GTK) on mineraalivarojen arvioinnin, tutkimuksen ja kestävän käytön eurooppalainen huippuosaaja. Tehtävänämme on tuottaa elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tarvitsemaa geologista tietoa, jolla edistetään maankamaran ja sen luonnonvarojen hallittua ja kestävää käyttöä.

Luomme uusia ratkaisuja, sovelluksia ja innovaatioita yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Toimimme kansallisena geotietokeskuksena ja aktiivisena osaajana kansainvälisessä tutkimus- ja projektitoiminnassa. GTK on osa työ- ja elinkeinoministeriötä. Katso myös www.gtk.fi.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 28.9.2020. Päättyy 3.9.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 7.8.2020  16:15

Työpaikan tiedot: GTK Kuopio, Neulaniementie 5, PL 1237, 70211 Kuopio
GTK Rovaniemi, Lähteentie 2, PL 77, 96101 Rovaniemi
GTK Espoo, Vuorimiehentie 5, 02150 Espoo

Viran/tehtävän kuvaus:


Geologian tutkimuskeskus hakee geologia tai tutkijaa määräaikaiseen tehtävään Vesiratkaisut -tulosyksikköön Kuopioon, Rovaniemelle tai Espooseen. Kyseessä on sijaisuus joka alkaa 28.9.2020 ja päättyy 3.9.2021.

Tehtävänäsi on toimia hydrogeologian asiantuntijana maksullisissa ja yhteisrahoitteisissa tutkimuksissa, joiden tavoitteena on edistää vesien hallintaa kaivos- ja tuotantoympäristöissä. Osallistut alaan liittyvän toiminnan kehittämiseen, projektien valmisteluun ja rahoituksen hakemiseen sekä toimit projekteissa projektipäällikkönä. Lisäksi tehtävänäsi on osallistua GTK:n palveluiden tuotteistamiseen ja laatia asiantuntijalausuntoja kaivostoiminnan YVA-selvityksistä ja ympäristö- ja vesitalousluvista.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

51 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin