Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hallinnollinen avustaja (uudelleen haettavana)

Valtio Valtimo

Valtioneuvoston kanslia on ministeriö, joka vastaa pääministerin johdolla hallitusohjelman toimeenpanon valvonnasta ja avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa. Valtioneuvoston kanslia vastaa Suomen EU-politiikan yhteensovittamisesta ja käsittelee EU:n kehittämistä. Valtioneuvoston kanslia turvaa kaikissa olosuhteissa pääministerin ja hallituksen toimintaedellytykset. Valtioneuvoston kanslian toimialaan kuuluu myös valtionyhtiöiden ja valtion osakkuusyhtiöiden yleinen omistajapolitiikka. Valtioneuvoston kanslian tehtävänä on myös ohjata, sovittaa yhteen ja kehittää valtioneuvoston ja sen ministeriöiden yhteisiä hallinto- ja palvelutehtäviä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2019. Päättyy 31.5.2023.
Määräaikaisuuden syy: Työn luonne
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.8.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtioneuvoston linna, Snellmaninkatu 1 A, 00170 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Valtioneuvoston kansliassa on uudelleen haettavana
hallinnollisen avustajan määräaikainen virkasuhde ajalle 1.9.2019 - 31.5.2023

Virka on valtioneuvoston kanslian yhteinen ja se on sijoitettu EU-asioiden osastolle. Hallinnollinen avustaja työskentelee ensisijaisesti EU-asioiden valtiosihteerin ja alivaltiosihteerin henkilösihteerinä sekä avustaa yleisten asioiden yksikön päällikköä. Lisäksi tehtävään kuuluu muut osaston johdon määräämät tehtävät liittyen mm. yleisten asioiden neuvoston kokousvalmisteluihin.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin