Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hallinto-oikeustuomarin (T 11) virka Hämeenlinnan hallinto-oikeudessa

Valtio Khelsingen

Hämeenlinnan hallinto-oikeus on yksi maan kuudesta yleisestä hallinto-oikeudesta.

Hallinto-oikeus käsittelee ja ratkaisee ne hallinto-oikeudelliset valitukset, hallintoriita-asiat ja muut asiat, jotka on säädetty kuuluviksi sen toimivaltaan.

Hämeenlinnan hallinto-oikeuden tuomiopiiriin kuuluvat Kanta-Hämeen, Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen maakunnat. Hämeenlinnan hallinto-oikeudessa käsitellään myös koko Manner-Suomen maaseutuelinkeinojen valitusasiat. Sen toimipaikka on Hämeenlinnassa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2021, Virka tulee avoimeksi 1.7.2020 ja se täytetään aikaisintaan 1.1.2021.
Työaikamuoto: Muu. Työaikalakia ei sovelleta.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 17.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Hämeenlinnan hallinto-oikeus, Raatihuoneenkatu 1, 13100 Hämeenlinna

Viran/tehtävän kuvaus:

Hallinto-oikeustuomarin tehtävänä on osallistua lainkäyttöasioiden ratkaisuun esittelijäjäsenenä sekä tarkastavana tai kolmantena jäsenenä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tuomariksi voidaan nimittää oikeustieteen muun ylemmän korkeakoulututkinnon kuin kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinnon suorittanut oikeamielinen Suomen kansalainen, joka aikaisemmalla toiminnallaan tuomioistuimessa tai muussa tehtävässä on osoittanut, että hänellä on täytettävänä olevan viran menestyksellisen hoitamisen edellyttämä perehtyneisyys viran tehtävänalaan sekä tarvittavat henkilökohtaiset ominaisuudet.

Tuomarin virkaan vaadittavan tutkinnon lisäksi viran kelpoisuusvaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito ja tyydyttävä suullinen taito. (Tuomioistuinlain 10 luku 1 ja 9 §).

Hakemukseen tulee liittää ajantasainen nimikirjaote tai tarvittavat todistukset tutkinnosta ja työkokemuksesta sekä tehtävän diaarinumero H 00255/20/11.

Hämeenlinnan hallinto-oikeus tarkistaa viranhakijan kansalaisuuden.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin