Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hallinto-oikeustuomarin (T 13) virka Itä-Suomen hallinto-oikeudessa

Valtio Khelsingen

Hallinto-oikeus on yleinen alueellinen hallintotuomioistuin. Hallinto-oikeus käsittelee ja ratkaisee ne hallinto-oikeudelliset valitukset ja muut asiat, jotka säädetään kuuluviksi sen toimivaltaan oikeudenkäynnistä hallintoasioissa annetussa laissa (808/2019) tai muussa laissa.

Itä-Suomen hallinto-oikeus on kaksikielinen tuomioistuin, joka sijaitsee Kuopiossa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2021, Virka on perustettu 1.1.2021 lukien ja se täytetään aikaisintaan 1.1.2021.
Työaikamuoto: Muu. Työaikalakia ei sovelleta.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Itä-Suomen hallinto-oikeus, Minna Canthin katu 64, 70100 Kuopio

Viran/tehtävän kuvaus:

Tuomarit ovat päätösvaltaa käyttäessään riippumattomia, mutta työskentelevät tiiviissä yhteistyössä muiden tuomareiden, esittelijöiden ja hallinto-oikeuden hallintohenkilöstön kanssa. Tuomarit työskentelevät lainkäyttötoiminnan keskeisillä osa-alueilla kuten vireille tulevien asioiden valmistelussa, prosessinjohdossa sekä päätösten kirjoittamisessa ja ratkaisemisessa. Hallinto-oikeustuomarit osallistuvat lainkäyttöasioiden ratkaisemiseen esittelevänä jäsenenä, tarkastavana jäsenenä, kolmantena jäsenenä taikka istuntokokoonpanon puheenjohtajana.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtivassa asiantuntijayhteisössä. Työntekijöillemme mahdollistamme muun muassa lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, tukea virike- ja liikuntatoimintaan, erilaista ammatillista osaamista kehittävää koulutusta sekä mahdollisuuden joustavaan työntekoon kuten etätyön tekemiseen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan voidaan nimittää oikeustieteen muun ylemmän korkeakoulututkinnon kuin kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinnon suorittanut oikeamielinen Suomen kansalainen, joka aikaisemmalla toiminnallaan tuomioistuimessa tai muussa tehtävässä on osoittanut, että hänellä on täytettävänä olevan viran menestyksellisen hoitamisen edellyttämä perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä tarvittavat henkilökohtaiset ominaisuudet. Tuomariksi nimitettävällä on oltava tuomioistuimen tuomiopiirin väestön enemmistön kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. (Tuomioistuinlain 10 luku 1 ja 9 §).

Hakemukseen tulee liittää ajantasainen nimikirjanote tai tarvittavat todistukset tutkinnoista ja työkokemuksista.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin