Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hallintoassistentti

Valtio Valtimo

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu
Helsingin ranskalais-suomalainen koulu on valtion ylläpitämä kielikoulu, jossa opetusta annetaan sekä suomen että ranskan kielellä. Koulussa on esikoulu, alakoulu, yläkoulu ja lukio. Oppilaita koulussa on yhteensä n. 800. Lukion päätteeksi suoritetaan suomalainen ylioppilastutkinto.
Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun erityisenä tehtävänä on antaa oppilailleen ranskan kielessä ja ranskankielisessä kulttuurissa sellaiset tiedot ja taidot, että opiskelijat koulusta valmistuttuaan ovat ranskalaisuuden tuntijoita ja kielen taitajia, joilla on hyvät valmiudet jatko-opintoihin ja työelämään. Koulun tehtäviin kuuluu edistää Suomessa ranskan kielen ja ranskankielisen kulttuurin tuntemusta myös kouluyhteisön ulkopuolella. Laajan kieliohjelman avulla oppilaita kasvatetaan kansainvälisyyteen ja suvaitsevaisuuteen.
Koulu sijaitsee Munkkivuoressa: Raumantie 4, 00350 Helsinki.
www.hrsk.fi

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.7.2019, Tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.6.2019  23:59

Viran/tehtävän kuvaus:

Hallintoassistentin tehtävänkuva muodostuu pääosin talous- ja henkilöstöhallinnon, projektihallinnan, viestinnän ja muista yleishallinnollisista tehtävistä.

Päivittäisiä tehtäviä ovat mm. osto- ja myyntireskontran itsenäinen hoitaminen, hankintatoimen tehtävät, erilaiset raportointitehtävät, matkalaskujen käsittely sekä henkilöstön opastaminen matkustamiseen liittyvissä asioissa ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien käytössä. Hallintoassistentin tehtäviin kuuluu päivittää sujuvasti ja luovasti kotisivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme sekä osallistua markkinointiin liittyviin projekteihin.

Henkilökohtaisen osaamisen mukaan virkaan valittavan henkilön tehtäviin voi kuulua myös esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon raportoinnin ja prosessien kehittämistehtäviä.

Hallintoassistentin vastuualueena on hallinnoida ja koordinoida koulun erilaisia käynnissä olevia projekteja, johon liittyy mm. projektien aikataulutusta, yleistä hallinnointia, resurssien suunnittelua ja seurantaa. Ajankohtaiset projektimme liittyvät mm. vuosittain laajoihin oppilasvaihtoprojekteihin ja kansainvälisiin yhteistyöhankkeisiin sekä hallinnon tietojärjestelmäuudistuksiin.


Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin