Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hallintosihteerin Y13 virka, Pohjois-Karjalan käräjäoikeus

Valtio Virta

Pohjois-Karjalan käräjäoikeudella on kanslia Joensuussa ja istuntopaikat Joensuussa ja Nurmeksessa.
Käräjäoikeudessa käsitellään riita-, rikos- ja hakemusasioita. Käräjäoikeuden palveluksessa on 47 henkilöä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, Virkaan nimittämisen yhteydessä voidaan sopia enintään 6 kuukauden mittaisesta koeajasta.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Käytössä on liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.9.2019  23:59
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Hallintosihteeri työskentelee hallinto-osastolla. Tehtäviin kuuluvat erilaiset talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät ja lähiesimiestehtävät. Työ on itsenäistä, tavoitteellista ja vastuullista.

Henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon asiantuntijana hallintosihteeri vastaa henkilöstöhallinnon keskeisistä prosesseista mm. palvelussuhteeseen, palkkaukseen, koulutukseen, työterveyteen, kuntoutukseen, työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä eläkkeeseen liittyvistä asioista. Henkilöstösihteeri vastaa myös lautamieshallinnosta sekä harjoittelijoiden ja määräaikaisen kansliahenkilökunnan sijaisten valinnasta. Henkilöstöhallinnon asiantuntijalle kuuluu myös mm. seuraavien ict-järjestelmien yhdyshenkilönä toimiminen: Henkilöstöhallinnon Kieku, käyttövaltuushallinnan IDM, RONDO, M2, HRM, HelpNet, ElisaRing ja Tuomas ja Sakari -järjestelmien tuntemus.

Taloushallinnon asiantuntijana tehtäviin kuuluu osto- ja matkalaskujen hyväksyminen, sopimusten hallinta sekä talousarvion laadinta yhdessä laamannin kanssa. Taloushallinto käsittää myös matkustukseen, kiinteistö- ja irtaimistohallintoon liittyviä tehtäviä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena hallintosihteerin virkaan on soveltuva, vähintään alempi korkeakoulututkinto. Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla. Esimerkiksi valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin