Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hankepäällikkö, Hakuaikaa jatkettu

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Etelä-Savon ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, tai sopimuksen mukaan koeaika 4 kk. Päättyy 31.12.2022.
Määräaikaisuuden syy: Prpjektiluonteinen työ
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärikatu 14, 50100 MIKKELI

Viran/tehtävän kuvaus:

Etelä-Savon ELY-keskuksessa on haussa "Vesiliiketoiminta kasvualaksi"-ohjelman hankepäällikön määräaikainen virkasuhde. Tehtävä on sijoitettu Yrittäjyyden ja osaamisen palvelut - yksikköön ja työskentelypaikasta sovitaan erikseen. Tehtävän kesto on vuoden 2022 loppuun.

Hankepäällikköä vastaa Vesiliiketoiminta kasvualaksi -ohjelman kokoamisesta ja käynnistämisestä. Tavoitteena on toteuttaa ja lanseerata uusi kansallinen vesiliiketoiminnan kehittämisohjelma. Ohjelma edistää julkisilla varoilla tuotetun tiedon ja innovaatioiden hyödyntämistä vesihuoltolaitoksissa ja kaupallisessa liiketoiminnassa sekä yritysten kansainvälistymisessä. Hankkeessa pyritään kokoamaan ja verkostoimaan jo olemassa olevat valtakunnalliset palvelujen tuottajien, tutkimuslaitosten ja muiden toimijoiden kumppanuusverkostot ja innovaatio-alustat kansalliseksi Vesiliiketoiminta kasvualaksi -ohjelmaksi. Hankeä edistää uusien palvelukonseptien ja -ratkaisujen syntymistä, niiden pilotointia ja yritysten kansainvälistämistä. Ohjelma edistää ja seuraa Sinisen biotalouden kansallisen kehittämisohjelman toteuttamista

Hankepäällikkö
- johtaa kansallista ohjelmaa ja vastaa ohjelman organisoinnista
- vastaa ohjelman suunnittelusta, kokoamisesta ja läpiviennistä asetettujen tavoitteiden mukaisesti
- vastaa ohjelman viestinnästä
- vastaa kumppanuusverkoston perustamisesta ja toiminnasta
- suunnittelee hankehakujen sisältöjä ja osallistuu hakukierrosten ja hakumenettelyjen valmisteluun
- vastaa ohjelmaan liittyvien hakijoiden ohjauksesta


Lähde: valtio.fi

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin