Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hankintapäällikkö

Valtio Valtimo

Suomen tulli edistää tavarakaupan sujuvuutta ja varmistaa sen oikeellisuuden, kantaa tehokkaasti tavaraverot, tarjoaa palveluita asiakaslähtöisesti sekä suojaa yhteiskuntaa, ympäristöä ja kansalaisia. Tullissa työskentelee noin 1 900 tullialan ammattilaista eri puolilla Suomea.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.4.2018, Virka on Tullin yhteinen ja se täytetään sopimukseen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Virassa noudatetaan virastotyöaikaa (7 t 21 min / vrk ja 36 t 45 min / vk).
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.3.2018  16:15

Viran/tehtävän kuvaus:

Hankintatoimen kehittäminen valtionhallinnossa (Handi -hanke) kannustaa kehittämiseen myös Tullissa. Kehittämistoimien yhteydessä tullaan yhdistämään Hallinto-osastoon kuuluvat materiaalihallinnon hankintaryhmä ja tietohallinnon ICT-hankintapalvelut –ryhmä yhdeksi hankintatoiminnoksi.

Tullissa on haettavana Hankintapäällikön virka (Helsinki).

Hankintapäällikkö pääsee vaikuttamaan uuden toiminnon perustamiseen ja kehittämiseen. Hankintatoiminnossa tulee työskentelemään noin 15 hankinta-alan ammattilaista. Hankintapäällikkö johtaa uutta yhdistettyä hankintatoimintoa ja kehittää Tullin hankintatoimintoa kokonaisuutena. Hankintapäällikkö toimii hallinto-osaston johtajan suorana alaisena.

Virkapaikka on Helsinki.

Tulli teettää tehtävään valittavalle henkilölle huumeseulan ja turvallisuusselvityksen.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin