Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hankintasihteeri, Rajavartiolaitoksen esikunta, Imatra

Valtio Imatra

Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, tai niin pian kuin mahdollista
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.7.2020  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rajavartiolaitoksen esikunta, Imatra, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Rajavartiolaitoksen esikuntaan teknilliselle osastolle kaupalliseen yksikköön haetaan hankintasihteeriä vakinaiseen virkaan. Virkapaikkana on Imatra (Immola).

Hankintasihteeri työskentelee Imatralla Immolassa osana kaupallisen yksikön valtakunnallista hankintaryhmää, jossa hän vastaa tavara- ja palveluhankintojen sekä rakennusurakoiden hankintalain mukaisesta kilpailutusprosessista. Toimenkuvaan kuuluu myös pienhankintojen, suorahankintojen ja Hansel-kilpailutusten läpivienti. Hankintasihteeri valmistelee hankintoihin liittyviä hankinta-, sopimus- ja päätösasiakirjoja sekä osallistuu tarjousten käsittelyyn ja vertailuun. Lisäksi hän avustaa hankinta-asioissa teknisiä asiantuntijoita ja tekee tilauksia.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin