Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija hankehallinnan avustaviin tehtäviin

Valtio Valtimo

Väylävirasto on noin 400 hengen asiantuntijavirasto, joka keskittyy tie-, rata- ja meriliikenteen väyläverkon suunnitteluun, kehittämiseen ja kunnossapitoon sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Lisäksi se vastaa liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä. Väylävirasto toimii liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.

Väylävirasto on tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 1,6 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Väylävirasto huolehtii liikenteen palvelutasosta ja edistää näin yhteiskuntamme hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Väyläviraston tehtävänä on vastata liikkumisen muutoksen synnyttämiin asiakastarpeisiin tehokkaasti ja vastuullisesti sekä tuottaa yhteiskunnalle kasvun alustaa toimivan ja turvallisen infran muodossa. Lisäksi edistämme osaltamme infra-alan kehitystä ja vastuullista rakentamista.

Twitterissä (https://twitter.com/vaylafi)
Facebook (https://www.facebook.com/vaylafi)
YouTubessa (https://www.youtube.com/user/vaylafi)
Instagram (https://www.instagram.com/vaylafi/)
Flickr https://www.flickr.com/photos/vaylafi/

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelija.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.7.2020  16:00

Työpaikan tiedot: Helsinki (Pasila), Opastinsilta 12 A, PL 33, 00521 Helsinki

Tässä vaiheessa toivomme hakemuksen liitteeksi vain CV:n. Muut mahdolliset liitteet pyydämme rekrytoinnin edetessä.

Viran/tehtävän kuvaus:

Hankkeet toimiala hakee hankehallintaosastolle hyvän projektiotteen omaavaa harjoittelijaa työskentelemään innostuneeseen ja mukavaan porukkaan, jossa edistetään erilaisten rakentamishankkeiden hallintaa tukevia kokonaisuuksia kuten hankkeiden kustannushallintaa, tiedonhallinta ja laadunhallintaa. Väyläviraston Hankkeet -toimiala vastaa valtion tie,- rata- ja vesiväyliin liittyvistä rakennushankkeiden toteuttamisesta.

Harjoittelijan työkokonaisuus kootaan seuraavilta osa-alueita ja määritellään tarkemmin harjoittelijan osaamisen ja suuntautumisen perusteella:
• Osallistuminen käynnissä olevien tietojärjestelmien kehittämisprojektien (Ihku ja projektiVelho) käyttöönottoihin kuten aineistojen ja järjestelmien testaaminen, raportointi projektiryhmälle sekä parannusehdotusten tekeminen ja palautteen antaminen
• Osallistuminen laadunhallinnan kehittämisen kuten palautteiden koostamisessa ja raportoinnissa avustaminen
• Infrahankkeiden talouden hoidon avustaminen
• Muut kehittämistehtäviin liittyvät tehtävät
Tehtävät määritellään tarkemmin harjoittelijan osaamisen ja suuntautumisen perusteella.

Tarjoamme hyvän ja huumorintajuisen hankehallinnan osastolaisten tuen ja näköalapaikan Suomen infra-alan ytimeen.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin