Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija hankehallinnan avustaviin tehtäviin

Valtio Valtimo

Väylävirasto on noin 450 hengen asiantuntijavirasto. Vastaamme tie- ja rataverkon sekä vesiväylien suunnittelusta, kehittämisestä ja kunnossapidosta sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamisesta. Vastaamme myös liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä.
Toimimme liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.
Olemme tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 2 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 17.5.2021, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.4.2021  16:00

Työpaikan tiedot: Helsinki (Pasila), Opastinsilta 12 A, PL 33, 00521 Helsinki

Tässä vaiheessa toivomme hakemuksen liitteeksi vain CV:n. Muut mahdolliset liitteet pyydämme rekrytoinnin edetessä.

Viran/tehtävän kuvaus:

Hankkeet toimiala hakee hankehallintaosastolle hyvän projektiotteen omaavaa harjoittelijaa työskentelemään innostuneeseen ja mukavaan porukkaan, jossa edistetään erilaisten rakentamishankkeiden menetelmiä ja järjestelmiä kuten hankkeiden kustannushallintaa, tiedonhallinta ja laadunhallintaa.

Väyläviraston Hankkeet -toimiala vastaa valtion tie-, rata- ja vesiväyliin liittyvistä rakennushankkeiden toteuttamisesta.

Haemme harjoittelijaa Infrahankkeiden kustannuslaskentaprojektiin (www.ihkuallianssi.fi). Projektissa toteutetaan kustannuslaskentaohjelmisto ja palvelu infrahankkeiden käyttöön.

Projektin ensimmäinen vaihe on jo valmis ja seuraava käynnistymässä. Harjoittelijan työ pitää sisällään hankeosien kustannuslaskentamallien tekemistä yhdessä muiden projektissa työskentelevien kanssa. Lähtötietoina käytetään suunnitteluohjeistusta ja normeja sekä hankkeiden olosuhdetietoja.

Ihku ohjelmistoa kehitetään allianssimallilla. Projektilla on käytössä yhteinen työtila ns. big room, jossa harjoittelija saa hyvän tuen ja apua tehtäviensä toteuttamiseen muilta projektissa työskenteleviltä.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin