Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija (Kilpailuvalvonta 1, 2 ja 3)

Valtio Valtimo

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) turvaa markkinoiden toimivuutta. Virastossa valvotaan kilpailusääntöjen ja kuluttajansuojaa koskevan lainsäädännön noudattamista, tehdään kilpailua ja kuluttajansuojaa koskevia selvityksiä sekä vaikutetaan lainsäädännön kehittämiseen aloitteilla ja lausunnoilla. Tavoitteena ovat terveet ja toimivat markkinat, joilla yritykset ja muut toiminnanharjoittajat käyttäytyvät vastuullisesti ja ottavat huomioon myös kuluttajien edut.

KKV:ssä työskentelee noin 200 asiantuntijaa. Virasto kuuluu työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan.

KKV:n kilpailuvastuualue valvoo kilpailunrajoituksia, yrityskauppoja, julkisen ja yksityisen elinkeinotoiminnan kilpailuneutraliteettia sekä julkisia hankintoja koskevan lainsäädännön noudattamista. Yhdessä viraston vaikutusarviointiyksikön kanssa vastuualue osallistuu kilpailun edistämiseen liittyvien selvitysten, aloitteiden ja lausuntojen tekemiseen. Vastuualue osallistuu myös kilpailuasioiden kansainväliseen yhteistyöhön osana EU:n kilpailuviranomaisten verkostoa.

Lisätietoja toiminnastamme: kkv.fi.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.6.2020, Haemme harjoittelijoita sekä vuoden 2020 kesälle että syksyyn. Harjoittelu on mahdollista suorittaa 3 kuukauden aikana täysipäiväisesti (3 kk, 5 pv/vk) tai tätä pidempänä ajanjaksona siten, että työaika on 3-4 päivää viikossa (noin 4-5 kk, osa-aikainen, 3-4 pv/vk). Hakijaa pyydetään hakemuksessaan tuomaan esille ensisijainen toive harjoittelun ajankohdasta ja kestosta. . Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Korkeakouluharjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 6
Hakuaika päättyy: 31.1.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Kilpailu- ja kuluttajaviraston kilpailuvastuualueen toiminta on jaettu kilpailuvalvonta 1, 2 ja 3 -yksiköihin. Kilpailuvalvonta 1 ja 2 -yksiköt selvittävät epäiltyjä kilpailulain ja EU:n kilpailusääntöjen vastaisia kilpailunrajoituksia ja kilpailuvalvonta 3 -yksikkö vastaa yrityskauppavalvonnasta. Resursseja ja asiantuntijuutta voidaan valjastaa eri tehtäviin joustavasti yli yksikkörajojen.

Harjoittelijat osallistuvat kilpailunrajoitus- ja yrityskauppatapauksien selvittämiseen muun muassa tekemällä taustaselvityksiä, suunnittelemalla ja toimeenpanemalla selvitystoimenpiteitä sekä laatimalla päätöksiä. Työtehtävät määräytyvät harjoittelijan opintojen ja muuta kautta hankittujen valmiuksien sekä harjoittelijan oman kiinnostuksen perusteella.

Hakijaa pyydetään hakemuksessaan tuomaan esille mahdollinen toive yksiköstä, jossa toivoisi ensisijaisesti työskentelevänsä.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

47 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin