Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija (Liikennejärjestelmä ja tienpito)

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Uudenmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.5.2020, kesto 3 kk. Tehtävän aloitusajankohta voidaan sopia myös myöhäisemmäksi, jolloin lopetusajankohta siirtyy vastaavasti.. Päättyy 31.7.2020.
Määräaikaisuuden syy: harjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.3.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan ELY-keskus, Opastinsilta 12 B , 00520 HELSINKI

Viran/tehtävän kuvaus:

Uudenmaan ELY-keskuksen Liikenne ja infrastruktuuri -vastuualue hakee harjoittelijaa kesäksi 2020 Helsingin toimipisteeseen Pasilaan. Harjoittelija sijoittuu Uudenmaan ELY-keskuksen liikennejärjestelmäyksikköön.

Liikennejärjestelmäyksikössä harjoittelijan tehtävät liittyvät yksikön vastuulla olevaan liikennejärjestelmätyöhön ja liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Tehtävät voivat käsittää esim. liikenneturvallisuustoimenpiteiden läpikäynti tai joukkoliikenteen sopimusten valvonta. Harjoittelijan työtehtäviä on mahdollisuus soveltaa valitun henkilön mielenkiinnon ja opintojen valmiusasteen mukaan.


Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin