Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija matkustukseen Mikkeliin

Valtio Valtimo

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtion yhteisten palvelujen tuottaja. Edistämme julkishallinnon toimivuutta kustannustehokkailla ja laadukkailla digitaalisilla palveluilla. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meitä palkeetlaisia on noin 650 ja työskentelemme Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Porissa ja Helsingissä. Meitä yhdistää ammattimainen asenne, palveluhenkisyys, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus toimintatapojen suhteen. Arvostamme osaamisen ja asiantuntemuksen kehittämistä sekä halua laittaa itsensä peliin. Palkeiden tehtävät ovat monipuolisia ja meillä pääset oppimaan jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Palkeet on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 15.5.2020, Tarjoamme sinulle 5 kuukauden harjoittelun 15.5.2020 alkaen. . Päättyy 14.10.2020.
Määräaikaisuuden syy: Opintoihin liittyvä harjoittelu.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työaika: Päivisin. 
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.12.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/ Mikkelin toimipaikka, PL 52 (Jääkärinkatu 10) , 50101  Mikkeli

Viran/tehtävän kuvaus:

Kiinnostaisiko sinua nähdä, minkälaista on matkustuspalvelun työ valtionhallinnossa? Nyt sinulla on siihen hieno tilaisuus, sillä etsimme harjoittelijaa Palkeiden Matkustusryhmään Mikkeliin.

Harjoittelun aikana saat hyvää kokemusta matkalaskujen tarkastustehtävistä sekä asiakaspalvelusta.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin