Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija, puutarhateknologiat, Mikkeli

Valtio Mikkeli

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka työskentelee luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tutkimustulokset ja palvelut tuottavat lisäarvoa, kestävyyttä ja kilpailukykyä uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle elinkeinotoiminnalle ja tukevat yhteiskunnan päätöksentekoa. Toimimme laajoissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan merkittävimmistä biotalouden osaajista. Lukella on myös viranomaistehtäviä.

Lukelaisia yhdistää ystävällisyys, uteliaisuus ja halu vaikuttaa maailmaan myönteisesti. Tältä pohjalta rakennamme yhdessä hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Voit vaikuttaa työtehtäviisi ja saat vapautta suunnitella työsi ottaen huomioon projektin tavoitteet. Joustavuus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä, ja rohkaisemmekin työntekoon Suomessa sieltä, mistä se parhaiten sujuu työtehtävien niin mahdollistaessa. Luke tarjoaa monitieteisen kansainvälisen tutkimusympäristön, johon kuuluvat ainutlaatuiset tutkimusinfrastruktuurit, koetoiminta-asemat sekä hyvin varustetut laboratoriot.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 16.5.2022. Päättyy 30.9.2022.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.1.2022  16:00

Työpaikan tiedot: Luonnonvarakeskus, Lönnrotinkatu 7, 50100 Mikkeli

Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista maatalous/puutarha-alan harjoittelijaa, jonka työtehtäviin kuuluu tutkimus- ja kehittämishankkeiden kenttä- ja tilakokeiden perustamis-, hoito-, havainnointi-, mittaus- ja sadonkorjuutyöt sekä dokumentointi Etelä-Savon alueella. Kokeet liittyvät pääasiassa monimuotoisuuden ja biologisen tuholaistorjunnan lisäämiseen kukkivien kasvustojen avulla ja kestävien viljelymenetelmien, kuten alus- ja kerääjäkasvien viljelyn kehittämiseen. Työtehtäviin kuuluu myös avustaminen pellonpiennartilaisuuksien ja muiden tilaisuuksien järjestämisessä. Tarjoamme mukavan työyhteisön monitilaympäristöineen maamme johtavassa luonnonvara-alan tutkimuslaitoksessa.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin