Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija / tienpito ja liikenne

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Lapin ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.4.2020, tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto enintään 6 kk.. Päättyy 30.9.2020.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.2.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lapin ELY-keskus, Hallituskatu 3 B , 96100 ROVANIEMI

Viran/tehtävän kuvaus:

Kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu avustavia tehtäviä esimerkiksi seuraavista aihepiireistä:

• tienrakennusurakoiden valvonta
• sillankorjausurakoiden valvonta
• urakoiden toteuttamiseen liittyvät taustaselvitykset
• tehtävä sijoittuu Oulun toimipisteeseen

Tehtävä on ensisijaisesti tekniikan alan opiskelijalle. Tehtävien sisältö tarkentuu tarjolla olevien työtehtävien ja harjoittelijan kiinnostuksen mukaan.


Lähde: valtio.fi

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin