Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija (Vaali- ja puoluerahoitusvalvonta)

Valtio

VTV tekee vaikuttavaa työtä kestävän valtiontalouden puolesta. Tarkastamme valtion taloudenhoitoa ja julkisen talouden hallintaa. Lisäksi valvomme finanssipolitiikkaa sekä vaali- ja puoluerahoitusta. Edistämme hyvän hallinnon ja julkisen taloudenhoidon osaamista koko valtionhallinnossa.

Valttikorttejamme ovat rohkeus kyseenalaistaa ja tutkia sekä avoimuus kysyä ja kuunnella. Kannustamme henkilöstöämme kehittymään, kokeilemaan ja luomaan omat osaamispolkunsa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 2.5.2022
Työaikamuoto: Virastotyöaika on liukuva 7 t 15 min/pv.
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 2.2.2022  15:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ruoholahti, Helsinki, Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Oletko kiinnostunut vaali- ja puoluerahoituksen valvontatehtävistä? Haluatko olla mukana tekemässä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä talouden parissa?

Haemme Valtiontalouden tarkastusvirastoon kahta korkeakouluharjoittelijaa 2.5.2022 alkaen neljän kuukauden harjoitteluun.

Korkeakouluharjoittelijan keskeisimmät tehtävät liittyvät VTV:n suorittamaan vaalirahoituksen valvontatehtävään tulevissa aluevaaleissa. Harjoittelijan keskeisimpänä tehtävänä on osallistua tulevien aluevaalien asiakirjahallintoon vaalirahoitusilmoitusten osalta. Lisäksi harjoittelija osallistuu valvontaan ja siihen liittyvään ilmoitusvelvollisten yhteydenpitoon ja asiakaspalveluun. Tehtävään voi myös sisältyä muita VTV:n vaali- ja puoluerahoituksen (PVR) liittyviä tehtäviä.

Osoitteessa www.vaalirahoitusvalvonta.fi voi tutustua tarkemmin vaali- ja puoluerahoitusvalvontaan.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa (Porkkalankatu 1).

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävässä ei ole erikseen säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin