Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija vesitaloustehtäviin

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pirkanmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 4.5.2020, Aloitusajankohdasta voidaan sopia tarkemmin valitun hakijan kanssa ja työsopimuksen kesto voidaan sopia erikseen (yhteensä 4-5 kk).. Päättyy 31.8.2020.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.3.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pirkanmaan ELY-keskus, Yliopistonkatu 38 , 33100 TAMPERE

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävään haetaan korkeakouluharjoittelijaa vesitalouden tai vesi- ja ympäristötekniikan alalta. Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat avustavat maastokartoitukset vesistörakenteisiin ja vesistökunnostuksiin liittyvissä selvityksissä sekä rekistereiden päivitykset.


Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin