Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija, vesiviljelyn innovaatio-ohjelma, Turku

Valtio Turku

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka työskentelee luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tutkimustulokset ja palvelut tuottavat lisäarvoa, kestävyyttä ja kilpailukykyä uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle elinkeinotoiminnalle ja tukevat yhteiskunnan päätöksentekoa. Toimimme laajoissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan merkittävimmistä biotalouden osaajista. Lukella on myös viranomaistehtäviä.

Lukelaisia yhdistää ystävällisyys, uteliaisuus ja halu vaikuttaa maailmaan myönteisesti. Tältä pohjalta rakennamme yhdessä hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Voit vaikuttaa työtehtäviisi ja saat vapautta suunnitella työsi ottaen huomioon projektin tavoitteet. Joustavuus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä, ja rohkaisemmekin työntekoon Suomessa sieltä, mistä se parhaiten sujuu työtehtävien niin mahdollistaessa. Luke tarjoaa monitieteisen kansainvälisen tutkimusympäristön, johon kuuluvat ainutlaatuiset tutkimusinfrastruktuurit, koetoiminta-asemat sekä hyvin varustetut laboratoriot.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.5.2022. Päättyy 30.7.2022.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.1.2022  16:00

Työpaikan tiedot: Luonnonvarakeskus, Itäinen pitkäkatu 4 A 7 krs, 20520 Turku

Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme korkeakouluharjoittelijaa vesiviljelyn innovaatio-ohjelmaan. Tehtävät liittyvät kokeellisiin kala- ja ympäristön tilan tutkimuksiin, kuten datan keruuseen, mittaamiseen ja käsittelyyn, kalojen käyttäytymisen tarkkailuun, näytteenottoon, sensori- ja kuvantamisdatan keruuseen ja käsittelyyn sekä laitteistojen asennukseen ja käyttöön. Myös koneoppiminen, tilastollinen testaus ja GIS voivat tulla kysymykseen. Työtehtäviä voidaan muokata valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen perusteella ja tehtävä voi antaa mahdollisuuksia myös opinnäytetyöhön.

Tehtävä sijoittuu Luken Vesiviljelyratkaisut-ryhmään Turun toimipaikkaan ja kenttätöiden osalta rannikkovesille.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin