Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelijoita (6)

Valtio Valtimo

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ICT-palvelut valtionhallinnon organisaatioille. Valtori vastaa valtionhallinnon organisaatioiden tietoteknisestä alustasta ja kehittää ja ylläpitää asiakkaiden tarpeiden mukaiset, yhteen toimivat palvelut koko valtionhallinnolle. Valtorin tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat, tyytyväinen henkilöstö ja jatkuvasti paraneva tuloksellisuus palveluissa. Valtori tarjoaa henkilöstölleen hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet ja kiinnostavat urapolut, innostavat työtoverit, kilpailukykyiset edut valtiolla sekä näköalapaikan valtionhallinnon ICT-palvelujen kehittämiseen. Valtorissa työskentelee 1300 alan ammattilaista. Valtori toimii maantieteellisesti monipaikkaisesti eri puolilla Suomea.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.6.2019, Tehtävän aloitus voidaan sopia alkamaan jo 1.5.2019 tai voidaan sopia tarvittaessa myös erikseen.. Päättyy 31.10.2019.
Määräaikaisuuden syy: • harjoittelija
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 6
Hakuaika päättyy: 31.5.2019  16:21

Työpaikan tiedot: Jyväskylä, Vapaudenkatu 58, 40100 Jyväskylä
Hämeenlinna, Suomen kasarmi 10, 13100  Hämeenlinna

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme IT-asiantuntijaharjoittelijoita asiakastukeen Hämeenlinnaan ja Jyväskylään

IT-asiantuntija työskentelee asiakastuessa ja vastaa ICT-järjestelmiä ja laitteita koskevasta tuesta, neuvonnasta ja vikatilanteiden selvittämisestä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädetty kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin