Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hätäkeskuksen apulaispäällikkö

Valtio Valtimo

Hätäkeskuslaitos (112.fi) on sisäministeriön alainen valtakunnallisesti verkottunut virasto, jonka toimipisteet sijaitsevat Keravalla, Turussa, Porissa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa. Virasto tuottaa hätäkeskuspalveluita pelastus-, poliisi-, sosiaali- ja terveystoimelle sekä Rajavartiolaitokselle. Toiminnasta säädetään 1.1.2011 voimaan tulleella lailla ja asetuksella hätäkeskustoiminnasta. Hätäkeskuslaitoksen johtajan alaisuudessa toimii kolme osastoa; ohjaus ja ennakointi, hätäkeskuspalvelut sekä tekniset palvelut. Hätäkeskuslaitoksen palveluksessa työskentelee noin 600 henkilöä. Hätäkeskuslaitos on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.8.2019  15:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Porin hätäkeskus, PL 112, 28131 PORI

Viran/tehtävän kuvaus:

Hätäkeskuksen apulaispäällikkö toimii hätäkeskuksen päällikön tukena hätäkeskuksen johtamisessa ja toimii hänen sijaisenaan. Apulaispäällikkö suunnittelee, valmistelee ja esittelee keskuksen toimintaan liittyvät merkittävät päätösasiat, kehittämis- ja hankintaesitykset hätäkeskuksen päällikölle. Apulaispäällikkö huolehtii myös vastuualueensa tehtävien kehittämisestä, toimeenpanosta ja raportoinnista tehtyjen linjausten tai sovitun menettelytavan mukaisesti.

Apulaispäällikön keskeisenä vastuualueena ovat hätäkeskuksen yleishallinto, tieto- ja asiakirjahallinto, talous- ja henkilöstöhallinto, kokonaisturvallisuus (toimitilaturvallisuus, henkilöturvallisuus, rikosturvallisuus, työturvallisuus, valmiussuunnittelu, ympäristöturvallisuus, tietoturvallisuus), viestintä sekä laitteiden, järjestelmien ja toimitilojen asianmukainen käyttö.

Hän vastaa osaltaan Hätäkeskuslaitoksen hallinnollisten ja kokonaisturvallisuuteen liittyvien linjausten toteuttamisesta hätäkeskuksessa. Hän huolehtii osaltaan taloussuunnittelusta, henkilöstösuunnittelusta ja rekrytointiprosessista sekä vastaa työvuorosuunnitelman ja lomasuunnitelman valmistelusta. Hän huolehtii osaltaan henkilöstön työhyvinvoinnista ja työkyvystä, huolehtii työsuojelutoimikunnan ja työsuojelupäällikön tehtävistä sekä työterveyshuollon kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Lisäksi apulaispäällikkö huolehtii osaltaan palautteisiin liittyvistä vastineista ja kanteluihin sekä selvityspyyntöihin annettavien vastausten valmistelusta ja esittelystä. Apulaispäällikkö toimii hätäkeskuksen viestintäyhdyshenkilönä.

Hätäkeskuksen apulaispäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä ohjaus- ja ennakointiosaston yksiköiden, turvallisuuspäällikön ja tietosuojavastaavan kanssa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan ei ole laissa säädettyä kelpoisuusvaatimusta. Viran menestykselliselle hoitamiselle parhaimmat valmiudet antaa soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan ylempi korkeakoulututkinto.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin