Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilöstöhallinnon harjoittelija, Helsinki

Valtio Helsinki

Tulli edistää tavarakaupan sujuvuutta ja varmistaa sen oikeellisuuden, tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita sekä suojaa yhteiskuntaa, ympäristöä ja kansalaisia. Tulli kantaa tehokkaasti tullit ja tullin luonteiset maksut, väylämaksut sekä muita maahantuonnin veroja ja maksuja. Lisäksi Tulli laatii viralliset ulkomaankauppatilastot Suomen tuonnista, viennistä ja kauppataseesta.

Tulli on valtiovarainministeriön tulosohjaama virasto, joka toimii yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten kanssa. Tullin palveluksessa on noin 1 900 henkilöä. Suomen tulli on osa Euroopan unionin tullijärjestelmää.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 2.3.2020, Harjoittelu on kestoltaan noin kolme kuukautta sopimuksen mukaan keväällä 2020.. Päättyy 29.5.2020.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 11.12.2019  16:15

Viran/tehtävän kuvaus:

Tullin henkilöstöhallinto vastaa henkilöstövoimavarojen hankinnasta, ylläpidosta, kohdentamisesta, palvelussuhteen ehdoista, tukee johtamista ja työyhteisön hyvinvointia. Henkilöstöhallinto toimii valtakunnallisena toimintona ja tuottaa kaikki Tullin henkilöstöhallintoon liittyvät asiantuntijapalvelut. Henkilöstöhallinnossa työskentelee noin 20 asiantuntijaa. Henkilöstöhallinnon tehtävänä on omalta osaltaan varmistaa, että Tulli on hyvä paikka työskennellä.

Haluatko kehittyä rekrytoinnin ammattilaiseksi ja päästä näkemään, miten rekrytointi ja henkilöstöasiat Tullissa hoidetaan?

Haemme harjoittelijaa Tullin rekrytointiin.

Keskeinen osa harjoitteluasi on rekrytointiprosessiin tutustuminen. Teet tiivistä yhteistyötä Tullin rekrytoivien esimiesten ja muiden rekrytointeihin osallistuvien henkilöiden kanssa. Avustat työpaikkailmoitusten laadinnassa, ilmoitusten julkaisussa eri kanaviin, hakemusten käsittelyssä ja haastattelujen koordinoinnissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaisia toimistotehtäviä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan valtion viraston henkilöstöhallintoon ja rekrytointiprosessiin.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin