Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilöstöpalveluiden harjoittelu, 2-4 harjoittelijaa

Valtio

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtion yhteisten palvelujen tuottaja. Edistämme julkishallinnon toimivuutta kustannustehokkailla ja laadukkailla digitaalisilla palveluilla. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meitä palkeetlaisia on noin 650 ja työskentelemme Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Porissa ja Helsingissä. Meitä yhdistää ammattimainen asenne, palveluhenkisyys, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus toimintatapojen suhteen. Arvostamme osaamisen ja asiantuntemuksen kehittämistä sekä halua laittaa itsensä peliin. Palkeiden tehtävät ovat monipuolisia ja meillä pääset oppimaan jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Palkeet on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.5.2022, Tai sopimuksen mukaan Harjoittelijatehtävässä ei ole koeaikaa. . Päättyy 30.9.2022.
Määräaikaisuuden syy: Opintoihin liittyvä harjoittelijatehtävä.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 3. 2-4 harjoittelijaa
Hakuaika päättyy: 28.1.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/Joensuu, PL 49 (Torikatu 36A, 2. krs), 80101 Joensuu
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/ Mikkelin toimipaikka, PL 52 (Jääkärinkatu 10) , 50101  Mikkeli

Viran/tehtävän kuvaus:

Tule meille kehittämään ammattitaitoasi innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä! Etsimme motivoituneita ammattikorkeakouluopiskelijoita Joensuuhun ja Mikkeliin mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin. Meillä pääset oppimaan jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Palkeissa työskentely avaa sinulle ikkunan koko valtionhallintoon. Harjoittelun jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä meille määräaikaisiin tehtäviin esim. opintojen ohessa tuntityöntekijänä.

Teet töitä aidosti tiimin jäsenenä ja tehtäviisi kuuluvat mm.

1) Henkilöstöpalvelut
- palkkaukseen liittyvien henkilötietojen ylläpitoa
- vuosiloma- ja poissaolotietoihin liittyviä ylläpitotehtäviä
- palkan ja palkkioiden laskentaan liittyviä tehtäviä
- ajanhallintaan liittyviä tehtäviä
- työnantajamaksujen käsittelyä
- asiakaspalvelutehtäviä
- sovellusten käyttöön sekä palvelujen sisältöön liittyvää neuvontaa ja ylläpitotehtäviä

2) Matkustuspalvelut
- matkalaskujen tarkastus
- matkustajien neuvonta ja asiakaspalvelu
- muut matkustusprosessiin liittyvät tehtävät

Tarjoamme 5 kuukauden harjoittelua alkaen 1.5.2022. Haastattelut pidetään helmikuussa.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin