Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilöstösihteeri

Valtio Valtimo

Valtakunnallinen Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri tukee lähikouluperiaatteen toteutumista tarjoamalla monipuolisia palveluja yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tarpeisiin. Valterin palvelut täydentävät kunnallisia ja alueellisia oppimisen ja koulunkäynnin tuen palveluja ja ne voivat kohdistua yksittäisen lapsen ja nuoren tai koko työyhteisön, kunnan tai alueen tarpeisiin.

Valterilla on kuusi toimipistettä, joiden yhteydessä toimii Valteri-koulu. Valteri toimii erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja osallistuu tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri toimii Opetushallituksen alaisuudessa.

Erityistä asiantuntemusta Valterilla on autismin kirjoon, neuropsykiatrisiin häiriöihin, kieleen ja kommunikointiin, kuulemiseen, näkemiseen, liikkumiseen ja motoriikkaan, neurologisiin tai muihin pitkäaikaissairauksiin sekä monitarpeisuuteen liittyvistä tuen tarpeista.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 15.1.2018, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.1.2018  16:00
Virka on perustettu yksikköön.

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme vakinaiseen virkaan henkilöstösihteeriä, jonka tehtäviin kuuluvat pääasiallisesti erilaiset henkilöstön palvelussuhdeasioihin liittyvät tehtävät (mm. palvelussuhteiden hallinta, nimitysasiakirjojen laatiminen, Kiekun ajanhallintaosion käyttö ja -neuvonta mm. viikkotyön työvuorosuunnittelussa, raportointi ja yleinen neuvonta henkilöstöasioissa). Olemme kaksikielinen organisaatio ja työ edellyttää toimimista suomen- ja ruotsinkielellä. Tehtävän sijoituspaikka on Helsingissä Valteri-koulun Ruskis/Skillan toimipisteessä.
Työtä tehdään tiiviisti ja joustavasti Valterin henkilöstötiimin sekä oman paikallisen organisaation kanssa. Vastaat ruotsinkielisestä henkilöstöhallinnon tehtävistä kokonaisuutena. Osallistut valteritasoisten toimintojen kehittämiseen ja teet yhteistyötä Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen kanssa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Soveltuva korkeakoulututkinto (amk) tai muutoin hankittu osaaminen ja kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Erinomainen Erinomainen Erinomainen

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lähde: valtio.fi

19 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin