Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilöstösihteeri

Valtio Valtimo

Hämeen poliisilaitos toimii Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakunnissa. Poliisilaitoksen alueella on n. 377.000 asukasta. Alueeseen kuuluu 20 kuntaa: Asikkala, Forssa, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinola, Hollola, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Kärkölä, Lahti, Loppi, Orimattila, Padasjoki, Riihimäki, Sysmä, Tammela ja Ypäjä.
Hämeen poliisilaitoksen pääpoliisiasema sijaitsee Lahdessa. Poliisiasemia on Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Heinolassa, Forssassa ja Orimattilassa.
Hämeen poliisilaitos huolehtii yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, poliisin hälytyspalveluista, rikosten ennalta estämisestä, selvittämisestä, tutkinnasta ja syyteharkintaan saattamisesta, poliisin lupahallinnosta sekä muista paikallispoliisille kuuluvista tehtävistä toimialueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, Aikaisintaan 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 9.12.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lahden pääpoliisiasema, Esikuntakatu 4, 15700 LAHTI

Viran/tehtävän kuvaus:

Henkilöstösihteeri toimii Hämeen poliisilaitoksen hallintoyksikössä henkilöstöhallinnon tehtävissä. Tehtäviin kuuluu poliisilaitoksen henkilöstön palvelussuhde- ja palkkausasioiden valmistelu, niihin liittyvien asiakirjojen laatiminen ja tietojen tallennus tietojärjestelmään kuten myös henkilöstön kehittämiseen liittyvät koordinointi- ja avustustehtävät.

Virkaan valitulle voidaan antaa muitakin poliisilaitoksen hallinto- ja esikuntapalvelukokonaisuuteen kuuluvia vastuita ja tehtäviä.

Virka sijoittuu poliisilaitoksen hallinto- ja esikuntapalvelut -linjan hallintoyksikköön.

Virkapaikka on Lahti.
Viran hoitaminen edellyttää liikkumista poliisiasemien välillä, joten hakijalla tulee olla vähintään B-luokan ajo-oikeus. Virkaan kuuluvia tehtäviä voi hoitaa osittain myös etätyönä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

17 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin