Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

HR- ja viestintäharjoittelija

Valtio Valtimo

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtion yhteisten palvelujen tuottaja. Edistämme julkishallinnon toimivuutta kustannustehokkailla ja laadukkailla digitaalisilla palveluilla. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meitä palkeetlaisia on noin 650 ja työskentelemme Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Porissa ja Helsingissä. Meitä yhdistää ammattimainen asenne, palveluhenkisyys, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus toimintatapojen suhteen. Arvostamme osaamisen ja asiantuntemuksen kehittämistä sekä halua laittaa itsensä peliin. Palkeiden tehtävät ovat monipuolisia ja meillä pääset oppimaan jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Palkeet on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.4.2020, Tarjoamme 5 kuukauden harjoittelua huhti-elokuun väliselle ajalle – toki harjoittelun ajankohta ja kesto on sovittavissa.. Päättyy 31.8.2020.
Määräaikaisuuden syy: Opintoihin liittyvä harjoittelu.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työaika: Päivisin. 
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.12.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/ Linnankasarmin toimipaikka, PL 850 (Vanhankaupunginkatu 10), 13101  Hämeenlinna

Viran/tehtävän kuvaus:

Kiinnostaisiko sinua nähdä, minkälaista on HR-ammattilaisen ja viestijän arki valtionhallinnossa? Nyt sinulla on siihen hieno tilaisuus, sillä etsimme Hämeenlinnaan viestinnästä ja HR-tehtävistä motivoituvaa yliopisto- tai AMK-harjoittelijaa monipuolisiin henkilöstöhallinnon ja viestinnän tehtäviin.

Harjoittelun aikana voit päästä esim. suunnittelemaan ja toteuttamaan työntekijäkokemukseen ja työhyvinvointiin liittyviä tehtäviä sekä suunnittelemaan sisäisiä koulutuksia henkilöstöllemme. Lisäksi toimit yhteistyössä viestintätiimimme kanssa ja pääset muun muassa ideoimaan ja toteuttamaan inspiroivia sisältöjä työnantajakuvan näkökulmasta Palkeiden viestintäkanaviin.

Harjoittelun sisältöön on mahdollista vaikuttaa omien mielenkiinnon kohteiden ja oppimistavoitteiden mukaisesti.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

18 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin