Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

HR-suunnittelija

Valtio Valtimo

Geologian tutkimuskeskus (GTK) on mineraalivarojen arvioinnin, tutkimuksen ja kestävän käytön eurooppalainen huippuosaaja. Tehtävänämme on tuottaa elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tarvitsemaa geologista tietoa, jolla edistetään maankamaran ja sen luonnonvarojen hallittua ja kestävää käyttöä.

Luomme uusia ratkaisuja, sovelluksia ja innovaatioita yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Toimimme kansallisena geotietokeskuksena ja aktiivisena osaajana kansainvälisessä tutkimus- ja projektitoiminnassa. GTK on osa työ- ja elinkeinoministeriötä. Katso myös www.gtk.fi.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 11.6.2020  16:15

Työpaikan tiedot: GTK:n päätoimipaikka sijaitsee Espoossa , PL 96, Vuorimiehentie 5, 02151  ESPOO

Viran/tehtävän kuvaus:

Haetaan HR-suunnittelijaa Henkilöstö, osaaminen ja työympäristöt vastuualueelle

Etsimme joukkoomme henkilöstöasiat omakseen tuntevaa HR-suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Henkilöstö, osaaminen, työympäristöt -vastuualueelle henkilöstöhallinnon ryhmään. Työskentelypaikkakunta on Espoo, mutta myös muut GTK:n toimipaikat voivat tulla kyseeseen. Valitun henkilön toivotaan voivan aloittaa tehtävässä alkusyksystä, mielellään 1.9.2020 alkaen.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät aktiivisessa ja kansainvälistyvässä tutkimuskeskuksessa. Hoidat palvelussuhdeasioita, työaikakysymyksiä, raportointia ja matkustamisen asioita laaja-alaisesti hyödyntämällä myös GTK:n yhteistyökumppaneiden palveluja. HR-prosessien, järjestelmien ja henkilöstösuunnittelun kehittäminen on olennainen osa työtehtäviäsi, kuten myös virka- ja työehtosopimusten sekä taustasäädösten tulkinta ja niiden osalta tehtävä kehittämistyö. Toimit tiiviissä yhteistyössä erityisesti operatiivisen toiminnan henkilöiden kanssa ja annat HR-prosessien asiantuntijatukea johdolle ja esimiehille sekä koko muulle henkilöstölle.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin