Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltoasentaja, Rajavartiolaitoksen esikunta, teknillinen osasto, kiinteistöyksikkö, Helsinki

Valtio Helsinki

Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2020. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Tehtävien asianmukainen järjestely.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 110:15/3 vkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.12.2019  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rajavartiolaitoksen esikunta, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Rajavartiolaitoksen esikunta, teknillinen osasto hakee kiinteistöyksikköön huoltoasentajaa määräaikaiseen tehtävään Helsinkiin.

Keskeisimmät tehtävät:

Huoltoasentaja vastaa kiinteistöjen ylläpidosta huollosta ja asennustehtävistä palvelualueella, vika- ja vuosikorjaustöinä teetettävien ostopalvelutöiden teettämisestä ja ohjauksesta. Tehtävässä vastataan myös lukitus- ja avainturvallisuudesta (mekaaninen lukitus), ja Helsingissä sijaitsevan Rajatalon kiinteistön kaukovalvonnan LVI- ja muiden hälytysten seuraamisesta, sekä korjaustoimiin ryhtymisestä. Huoltoasentaja osallistuu ulkopuolisten urakoitsijoiden opastamiseen ja työsuoritusten valvontaan Rajavartiolaitoksen kiinteistöissä ja laitetiloissa, sekä kiinteistöhuoltoon, asennus, ylläpito- ja korjaustehtäviin Rajavartiolaitoksen kiinteistöissä Suomenlahden alueella.
Tehtävään kuuluu myös osallistuminen Rajatalon kiinteistöautomaation valvontaan ja raportointiin esimiehelle sekä kiinteistöhuoltoon, kiinteistöhuoltoon, asennus ja korjaukseen liittyvien tarvikkeiden hankintaan ja suunnitteluun, teknisten kiinteistöjärjestelmien seuraamiseen omalla palvelualueella. Tämän lisäksi huoltoasentaja osallistuu muuhun kiinteistöjen kunnossa- ja ylläpitoon, materiaali yms. kuljetuksiin sekä pitää yhteyttä toimialansa sidosryhmiin.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin