Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hydrologi / hydrogeologi - Alueellinen pohjavesimallinnus (hakua jatkettu)

Valtio Valtimo

Olemme ympäristöalan osaavien ammattilaisten innostava työyhteisö. Rakennamme kestävää yhteiskuntaa tiiviissä yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Tuotamme oivaltavia ratkaisuja ja palveluita, joiden perustana on monitieteinen tutkimus ja vankka asiantuntemus. Toimimme neljällä paikkakunnalla. Rahoituksestamme yli puolet on muuta kuin suoraa valtion budjettirahoitusta.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.7.2021.
Määräaikaisuuden syy: Kestoltaan rajattu projekti
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 17.8.2020  16:15

Työpaikan tiedot: Suomen ympäristökeskus SYKE, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 7 (Natura-rakennus), 80100 Joensuu
Suomen ympäristökeskus SYKE, Jyväskylän toimipaikka, Survontie 9A, 40500 Jyväskylä
Suomen ympäristökeskus SYKE, Latokartanonkaari 11, 00790 Helsinki
Suomen ympäristökeskus SYKE, Oulun toimipaikka , Paavo Havaksen tie 3 (Ympäristötietotalo, 3.krs., 90570 Oulu

Pyydämme sinua liittämään hakemukseesi vapaamuotoisen CV:n.

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme hydrologia tai hydrogeologia määräaikaiseen työsopimussuhteeseen 1.8.2020-31.7.2021. Tehtävänäsi on SYKEn vesistömallijärjestelmän (www.ymparisto.fi/vesistoennusteet) alueellisten pohjavesimallien suunnittelu ja kehittäminen. Tehtäviisi kuuluu mallijärjestelmän käyttö erilaisissa arvioinneissa sekä valtakunnallisen kuivuus- ja pohjavesitilannekuvan sekä alueellisten pohjavesiennusteiden tuottaminen. Pääset kehittämään ja toteuttamaan laskentajärjestelmiä vesivarojen kestävän käytön ja suunnittelun tarpeisiin.

Vesistömallijärjestelmällä ennustetaan ja seurataan reaaliajassa vesistöjen tulvia, veden korkeuksia ja virtaamia, lumen määrää, haihduntaa, maankosteutta, pohjavesivarastoja, valuntaa. Tulva-, aluesadanta- ja lumikuormavaroitukset ovat järjestelmän tuotteita. Järjestelmällä lasketaan myös Suomen vesistöjen ja Itämeren ravinnekuormitusta. Käyttöjärjestelmäympäristönä on Linux. Käytettyjä ohjelmointikieliä ja tekniikoita ovat mm. Fortran, shell-skriptaus (bash), SQL, Python, PHP, Perl ja HTML.

Tehtävä on sijoitettu SYKEn vesikeskukseen. SYKEllä on toimipaikat Helsingissä, Oulussa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Voit esittää toiveesi toimipaikkoihin sijoittumisesta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävässä ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin