Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

ICT-asiantuntija

Valtio Valtimo

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella sijaitsee 15 kuntaa Vantaalta Mäntsälään ja Nurmijärveltä Loviisaan. Pääpoliisiasema sijaitsee Vantaan Tikkurilassa.
Lisäksi poliisiasemia on Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Loviisassa, Nurmijärvellä ja Porvoossa sekä palvelupiste Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen tehtävänä on muun muassa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpito sekä rikosten esitutkinta ja syyteharkintaan saattaminen omalla alueellaan.
Poliisilaitoksen alueella on paljon erilaisia liikenteellisiä erityispiirteitä kuten neljä vilkasta valtaväylää sekä maan suurin lentoasema, Helsinki-Vantaa.
Lisäksi poliisilaitoksen alueella sijaitsevat Suomen suurimmat logistiikkakeskukset, Kilpilahden öljynjalostamo ja Loviisan ydinvoimala. Poliisilaitoksen alueella asuu n. 520 000 asukasta.

Poliisipalveluiden lisäksi Itä-Uudenmaan poliisilaitos tarjoaa kansalaisille lupapalveluita seitsemässä toimipisteessä ja kahdessa yhteispalvelutoimipisteessä.

Poliisilaitoksessa työskentelee yli 850 henkilöä, joista poliiseja on yli 650. Toiminta-alueemme on kaksikielinen, enemmistön kielenä on suomi. Poliisipäällikkönä toimii Kari Rantala.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.5.2018, Mahdollinen koeaika enintään 6 kuukautta.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116,15t/3 vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.2.2018  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vantaan pääpoliisiasema, Kielotie 21, 01300 Vantaa

Viran/tehtävän kuvaus:

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen ICT-yksikössä on haettavana ICT-asiantuntijan virka. Virka on sijoitettu Vantaan pääpoliisiasemalle.

Tehtävään sisältyy tietoteknisen todistusaineiston esille hakua, analysointia ja jalostamista tietoverkkorikosten esitutkinnassa sekä alan menetelmäkehitystä. Lisäksi tehtävään kuuluu tietoteknisen tutkinnan menetelmien kouluttamista sekä muita tietoverkkorikosten esitutkintaa tukevia tehtäviä.

Tarjolla on rento ja tiivis työyhteisö, joka kannustaa ja tarjoaa mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä ryhmän toiminnan kehittämiseen.

Toivomme, että avoinna olevaan tehtävään hakeutuisi sekä naisia että miehiä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin