Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

ICT-asiantuntija

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskuksen tehtävänä on tuottaa puolustusvoimien kaikissa valmiustiloissa tarvitsemat tiedonsiirto- ja tietojärjestelmäpalvelut sekä varmistaa niiden kyberturvallisuus. Tehtäväämme kuuluu myös kyberpuolustuksen suorituskykyjen kehittäminen ja käyttö.

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus on asiantuntijaorganisaatio ja se operoi koko valtakunnan alueella etelästä pohjoiseen ja lännestä itään.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.7.2021.
Määräaikaisuuden syy: VirkamL 9.1 § työn luonne (tilapäinen työvoiman tarve).
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. Keskimäärin 7 h 21 min / pvä
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus, Aitovuorentie 12, 33610 Tampere
Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus, Karkialampi rak 3 , 50150 Mikkeli

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme ICT-asiantuntijaa Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskukseen Tampereelle tai Mikkeliin. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.10.2020 - 31.7.2021.

Vastaat tietojärjestelmäpalveluiden käyttötukipalveluista, sovellusten ja väliohjelmistojen teknisestä ylläpidosta sekä ylläpidon aikaisesta kehittämisestä. Osallistut asiantuntijana ylläpitoon, projekteihin, testauksiin ja palveluiden kehittämiseen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien viran yleiset kelpoisuusvaatimukset
- Suomen kansalaisuus ja yleiset nimitysperusteet
- tehtävien edellyttämä luotettavuus
Lisätietoja: https://puolustusvoimat.fi/kelpoisuusvaatimukset

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin