Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

ICT-erityisasiantuntija (Kyber)

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Puolustusvoimien kyber- tehtävissä teet kansallisesti merkityksellistä työtä, jossa koet ja opit uutta ainutlaatuisessa tehtäväympäristössä.

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus kuuluu Pääesikunnan alaisiin hallintoyksiköihin. Sen tehtävänä on mahdollistaa Puolustusvoimien johtaminen ja tehokas toiminta tuottamalla käyttäjien tarvitsemat tietopalvelut niin normaali kuin poikkeusoloissa.

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia IT-alan tehtäviä sekä siviileille että sotilaille. Tehtäviä on esimerkiksi tietojärjestelmien ylläpidossa, käytön tuessa sekä kehittämisessä. Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus toimii koko valtakunnan alueella ja sen toimintaympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittää itseään sekä edetä vaativimpiin tehtäviin.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.2.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116 h 15 min / 3 vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 22.11.2019  16:15

Työpaikan tiedot: Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus, Myllyjärventie 10, 40500 Jyväskylä

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme ICT-erityisasiantuntijaa Johtamisjärjestelmäkeskukseen Jyväskylään.

ICT-erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluvat kyberpuolustuksen teknisten järjestelmien kehitys- ja suunnittelutehtävät sekä operatiivinen toiminta. Hän käsittelee kyberpoikkeamia sekä suunnittelee ja toteuttaa kybersuojaamisen järjestelmien suorituskykyä. Lisäksi tehtävässä osallistutaan kansallisten ja kansainvälisten kyberpuolustusharjoitusten suunnitteluun ja toteutukseen.

Avoinna oleva tehtävä ilmoitetaan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin