Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ilmoitinlaitetestaaja

Valtio Valtimo

Hätäkeskuslaitos (112.fi) on sisäministeriön alainen valtakunnallisesti verkottunut virasto, jonka toimipisteet sijaitsevat Keravalla, Turussa, Porissa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa. Virasto tuottaa hätäkeskuspalveluita pelastus-, poliisi-, sosiaali- ja terveystoimelle sekä Rajavartiolaitokselle. Toiminnasta säädetään 1.1.2011 voimaan tulleella lailla ja asetuksella hätäkeskustoiminnasta. Hätäkeskuslaitoksen johtajan alaisuudessa toimii kolme osastoa; ohjaus ja ennakointi, hätäkeskuspalvelut sekä tekniset palvelut. Hätäkeskuslaitoksen palveluksessa työskentelee noin 600 henkilöä. Hätäkeskuslaitos on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, tai sopimuksen mukaisesti. Päättyy 28.2.2021.
Määräaikaisuuden syy: tilapäinen työvoiman tarve
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116 t 15 min / 3 viikkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.7.2020  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Oulun hätäkeskus, PL 112, 90101  OULU

Viran/tehtävän kuvaus:

Ilmoitinlaitetestaaja hoitaa automaattisten ilmoitinlaitteiden testaukseen ja lyhytaikaisiin huoltoihin liittyvät toimenpiteet. Ilmoitinlaitetestaaja hoitaa myös ilmoitinlaitteiden numeromuutokset, uusien laitteiden käyttöönotot, irtisanomiset sekä pitkäaikaiseen huoltoon asettamiset.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Ilmoitinlaitetestaajan virkaan ei ole laissa säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin