Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

IT-asiantuntija

Valtio Valtimo

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) kuuluu ympäristöministeriön hallinnonalaan ja vastaa keskeisesti valtion asuntopolitiikan toimeenpanosta. Myönnämme asumiseen ja rakentamiseen liittyviä avustuksia, tukia ja takauksia sekä ohjaamme ja valvomme ARA-asuntokannan käyttöä. Olemme mukana asumisen kehittämiseen ja asuntomarkkinoiden asiantuntijuuteen liittyvissä hankkeissa ja tuotamme alan tietopalvelua. Olemme asumisen asiantunteva kumppani ja edistämme ekologisesti kestävää, laadukasta ja kohtuuhintaista asumista. Palveluksessamme on 70 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Lahdessa.

Tahtonamme on uudistua, toimia aktiivisesti muutoksia ennakoiden ja tehdä asioita aikaisempaa paremmin. Arvostamme asiakkaitamme ja toimimme asukaslähtöisesti. Etsimme oikeudenmukaisia ratkaisuja asiakkaidemme tilanteisiin. Teemme kannustavaa ja vastuullista yhteistyötä sidosryhmien kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

ARA on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, Tehtävässä aloitus 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.11.2019  14:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA), Vesijärvenkatu 11 A, 15140 Lahti

Viran/tehtävän kuvaus:

IT-asiantuntija toimii ARAn tietoturva- ja tietosuoja-asiantuntijana, osallistuu kokonaisarkkitehtuurin määrittelyyn ja ylläpitoon sekä seuraa toimintaympäristön muutoksia vastuualueellaan.

• Tietoturva ja -suoja
Vastaat tietoturvaan ja -suojaan liittyvän dokumentoinnin toteutuksesta ja ylläpidosta. Määrittelet viraston tietoturva- ja tietosuojalinjauksia ja -ohjeita sekä sovellat niitä käytännössä. Ohjaat viraston tietoturva/-suoraryhmän toimintaa. Ymmärrät tietoturvallisuutta kokonaisvaltaisesti niin teknisen, hallinnollisen kuin toiminnallisen tietoturvallisuuden osalta.
Arvostamme osaamista kansallisista tietoturvakriteeristöistä (Katakri, Vahti), sekä ymmärrystä tietojen luokittelusta. Pystyt arvioimaan nykytilaa, kartoittamaan kehityskohteita ja suunnittelemaan korjaavia toimia. Myös tietoturva-arkkitehtuurin toteutus on sinulle tuttua. Muokkaat nykyisiä toimintatapojamme ja osallistut omalla panoksellasi viraston osaamisen kehittämiseen. Osallistut kehityshankkeiden ja projektien tekniseen tietoturva- ja tietosuojatukeen, myös hankintojen valmistelutyössä.

• Arkkitehtuuri
Tunnistat operatiivisen toiminnan tarpeet ja osallistut toiminnan prosessien uudistamiseen ja kehitysprojekteihin sekä toimintaa tukevien tietojärjestelmien määrittelyyn ja kehittämiseen. Tuet toimintojen omistajia arkkitehtuurin, prosessien, tietovirtojen ja integraatioiden sekä tietoturvan kehittämisessä ja hallinnassa. Kehität arkkitehtuurin ja järjestelmien hallinnan toimintatapoja sekä huolehdit arkkitehtuurin ja ratkaisujen dokumentoinnista.

• Lait ja toimintaympäristö
Tunnet valtionhallinnon toimintaympäristön. Ymmärrät Valtorin roolin ja pystyt kehittämään yhteistyötämme. Olet kiinnostunut yhteisten ratkaisujen, esim. KaPa hyödyntämisestä.
Seuraat työssäsi aktiivisesti toimintaympäristön muutoksia ja pystyt viestimään muutoksista ja niiden aiheuttamista toimintatapamuutostarpeista virastolle. Tiedonhallintalaki, digipalvelulaki, saavutettavuusdirektiivi tms. näyttäytyvät sinulle mahdollisuutena kehittää toimintaamme.

Asiantuntijatehtävä sijoittuu Yhteiset Palvelut -palvelualueelle.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin