Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

IT-suunnittelija (tekninen tuoteomistaja, AIPA)

Valtio Teerinen

Oikeusrekisterikeskus (ORK) on oikeusministeriön hallinnonalan asiantuntijavirasto, joka vastaa oikeushallinnon digikehittämisestä ja ylläpidosta, rekisterinpidosta, tiedonhallinnasta ja varallisuusrangaistusten täytäntöönpanosta. ORK:ssa työskentelee n. 160 virkamiestä, joista n. 90 toimii Tietojärjestelmäpalveluissa.

ORK:n Tietojärjestelmäpalveluissa kehitämme käyttäjäystävällisiä tietojärjestelmiä ja ylläpidämme niiden laatua kustannustehokkaasti. Asiakkaitamme ovat oikeushallinnon toimintasektorit, kuten oikeusministeriö, tuomioistuimet ja Rikosseuraamuslaitos, ulosottovirastot, syyttäjälaitos, Tuomioistuinvirasto sekä edunvalvonta- ja oikeusaputoimistot. Lisäksi johdamme tietojärjestelmiin liittyviä hankkeita ja projekteja yhteistyössä oikeusministeriön, hallinnon alan virastojen sekä muiden toimijoiden kanssa.

Arvostamme projektiosaamista, ketteriä toimintatapoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Virastomme sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta joustavien etätyömahdollisuuksien ansiosta tehtäviä voi hoitaa osittain paikkariippumattomasti. Tarjoamme nykyaikaisia menetelmiä ja välineitä työntekoon sekä hyvät työsuhde-edut. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja kehityt kanssamme.

www.oikeusrekisterikeskus.fi
www.twitter.com/oikeusrekisteri
www.linkedin.com/company/oikeusrekisterikeskus
www.instagram.com/oikeusrekisterikeskus

#töissäORKssa

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2020, Tehtävän täytössä voidaan soveltaa enintään kuuden (6 kk) kuukauden koeaikaa. Aloitus 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 7 t 15 min/pv, liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.10.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Asiakkaan toimipiste, ,  
Oikeusrekisterikeskus, Wetterhoffinkatu 2, 13100 Hämeenlinna

Viran/tehtävän kuvaus:

Miltä kuulostaisi työ kehittyvän tietojärjestelmäkokonaisuuden teknisenä tuoteomistajana?

Haemme teknistä tuoteomistajaa Oikeusrekisterikeskuksen Tietojärjestelmäpalveluihin. Tuoteomistajan tehtävä sijoittuu AIPA-tietojärjestelmäkokonaisuuteen ja sen kehittämiseen ja ylläpitoon. AIPA mahdollistaa syyttäjälaitoksen ja yleisten tuomioistuinten siirtymisen kokonaan sähköisiin työtapoihin. Teknisen tuoteomistajan tehtävä käynnistyy jo hankkeen aikana. Kehittämisen viitekehyksenä on tällä hetkellä SAFe.

Tehtäväsi kohdistuu AIPA-tietojärjestelmäkokonaisuuden teknisen kyvykkyyden varmistamiseen. Teknisenä tuoteomistajana vastaat järjestelmäkokonaisuuden teknisten ominaisuuksien määrittelystä ja priorisoinnista. Teknisen puolen hallintaan kuuluu järjestelmän elinkaaresta ja tietoturvasta huolehtimista sekä toteutuksen valvontaa, testausta ja hyväksyntää.

Tuoteomistajana pidät huolen siitä, että järjestelmän tekninen määrittely tapahtuu arkkitehtilinjausten mukaisesti. Vastaat tuotannon ja kehityksen palvelinympäristöjen hallinnasta ja valvonnasta sekä toimittajien ohjaamisesta. Teknisenä tuoteomistajana kehität ja ohjaat AIPAn sovellushallinnan ja -huollon toimintaa. Teet tiivistä yhteistyötä asiantuntijoiden, asiakkaiden, toimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Me tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa saat soveltaa omaa erityisosaamistasi; me luotamme asiantuntijuuteesi ja haluamme, että kehittyminen ja oppiminen on vastavuoroista. Meillä työskentelet yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa, ja uutta järjestelmäkokonaisuutta toteuttaessasi pääset jättämään oman kädenjälkesi oikeushallinnon uudenaikaiseen toimintaan.

Käytössämme olevia teknologioita ovat mm. Apache Tomcat, Apache Solr, Docker, PostgreSQL, EnterpriseDB, Angular2+, SOAP, REST, Spring Boot.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:


Ei säädettyjä kelpoisuusehtoja.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin