Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

IT-suunnittelija

Valtio Valtimo

Oikeusrekisterikeskus on oikeusministeriön hallinnonalan asiantuntijavirasto, joka vastaa rekisterinpidosta ja tiedonhallinnasta, varallisuusrangaistusten täytäntöönpanosta sekä oikeushallinnon tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Virasto toimii myös kirjanpitoyksikkönä ja IT-hankintayksikkönä. Oikeusrekisterikeskuksessa työskentelee noin 160 henkilöä, joista noin 90 toimii IT-palveluiden toimialalla erilaisissa tietojärjestelmäkehityksen ja -ylläpidon tehtävissä.

Oikeusrekisterikeskuksen Tietojärjestelmäpalveluissa
- kehitämme ja ylläpidämme oikeushallinnon tietojärjestelmiä,
- johdamme hankkeita ja projekteja,
- painotamme käyttäjäystävällisyyttä, laatua ja kustannustehokkuutta sekä
- teemme yhteistyötä hallinnonalan virastojen, ministeriön sekä useiden muiden toimijoiden kanssa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, Aloitus 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä voidaan soveltaa enintään kuuden (6 kk) kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 7 t 21 min/pv, liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 22.10.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävässäsi toimit Oikeusrekisterikeskuksen IT:n toimintaan liittyvien tietojärjestelmien tuotanto-, kehittämis-, ja projektitehtävissä. ORK IT:n vastuulla olevia järjestelmiä ovat Oikeusrekisterikeskuksen Cris, Rajsa, RTJ ja Rikosrekisteri. Toimit osaavassa tiimissä ja tarvittaessa sijaistat kyseisistä järjestelmistä vastaavia henkilöitä.

Tehtävääsi kuuluu osallistua Rajsa sakkojärjestelmän jatkuvan palvelun ja kehittämispalvelun tehtävien edistämiseen vuosisuunnitelman mukaisesti sekä testaustehtäviin järjestelmän version- ja palvelinvaihtojen yhteydessä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen uusien järjestelmäversioiden hyväksymistestauksiin ja ryhmän toimialaan kuuluvaan sidosryhmäyhteistyöhön ja tiedottamiseen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Ei säädettyjä kelpoisuusehtoja.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin