Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

IT-suunnittelija

Valtio Valtimo

Oikeusrekisterikeskus (ORK) on oikeusministeriön hallinnonalan asiantuntijavirasto, joka vastaa rekisterinpidosta ja tiedonhallinnasta, varallisuusrangaistusten täytäntöönpanosta sekä oikeushallinnon tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. ORK:ssa työskentelee n. 160 virkamiestä, joista n. 90 toimii Tietojärjestelmäpalveluissa.

ORK:n Tietojärjestelmäpalveluissa kehitämme käyttäjäystävällisiä tietojärjestelmiä ja ylläpidämme niiden laatua kustannustehokkaasti. Asiakkaitamme ovat oikeushallinnon toimintasektorit, kuten oikeusministeriö, tuomioistuimet ja Rikosseuraamuslaitos, ulosottovirastot, syyttäjänvirastot sekä edunvalvonta- ja oikeusaputoimistot. Lisäksi johdamme tietojärjestelmiin liittyviä hankkeita ja projekteja yhteistyössä oikeusministeriön, hallinnon alan virastojen sekä muiden toimijoiden kanssa.

Arvostamme projektiosaamista, ketteriä toimintatapoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Virastomme sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta joustavien etätyömahdollisuuksien ansiosta tehtäviä voi hoitaa osittain paikkariippumattomasti. Tarjoamme nykyaikaisia menetelmiä ja välineitä työntekoon sekä hyvät työsuhde-edut. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja kehityt kanssamme.

www.oikeusrekisterikeskus.fi
www.twitter.com/oikeusrekisteri
www.linkedin.com/company/oikeusrekisterikeskus
www.instagram.com/oikeusrekisterikeskus

#töissäORKssa

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, Tehtävän täytössä voidaan soveltaa enintään kuuden (6 kk) kuukauden koeaikaa. Aloitus 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 7 t 15 min/pv, liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 14.8.2020  23:59
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Oikeusrekisterikeskus, Wetterhoffinkatu 2, 13100 Hämeenlinna

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme IT-suunnittelijaa Oikeusrekisterikeskuksen Tietojärjestelmäpalveluihin. Tehtävät sijoittuvat HILDA-tietojärjestelmän käyttöönottoon ja myöhemmin sen ylläpitotehtäviin. HILDA on valmisohjelmistoon perustava asianhallintaratkaisu, jota tulevat käyttämään miltei kaikki oikeusministeriön hallinnonalan virastot. HILDA- ratkaisulla tuetaan virastojen hallinnollisten asioiden osalta siirtymistä paperimuotoisesta käsittelystä kohti sähköistä asianhallintaan ja asiakirjojen käsittelyä. Ratkaisua pilotoidaan keväällä 2021, jonka jälkeen käynnistyvät laajamittaiset käyttöönotot.

Alkuun IT-suunnittelijan tehtävänä on olla mukana suunnittelemassa ja käynnistämässä HILDA-järjestelmään liittyvä tuki- ja ylläpitopalvelua. Tavoitteena on rakentaa loppukäyttäjiä palveleva ja Oikeusrekisterikeskuksen yleistä hallinta- ja tukimallia noudattava kokonaisuus.

Hankkeen pilotointivaiheessa pääset koestamaan ja kehittämään suunniteltuja toimintatapoja. Asianhallintajärjestelmän käyttöönoton myötä tehtäviin sisältyy palvelukanavien kautta saapuvien tukipyyntöjen vastaanottaminen ja niiden ratkaisu yhteistyössä eri osapuolten kanssa.

Myöhemmin tehtävät voivat koskea myös muiden järjestelmien tuki- ja kehitystoimia tarpeen mukaan. IT-suunnittelija työskentelee ryhmässä, jonka vastuulla olevia järjestelmiä ovat muun muassa myös kansalaisaloitepalvelu, hallinnonalan intranet ja www-julkaisujärjestelmä.

IT-suunnittelijana ORK:ssa teet työtä, jolla on merkitys. Työskentelet hyväntuulisessa ryhmässä, jonka muodostavat kannustava esimies ja tsemppaavat työkaverit. Ryhmä koostuu monipuolisista osaajista, jotka mielellään oppivat sinulta uutta ja jakavat omaa osaamistaan vastavuoroisesti sinulle. Ryhmässä saat sopivasti vastuuta, mutta et jää haastavissa tilanteissa yksin.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Ei säädettyjä kelpoisuusehtoja.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin