Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

ITÄ-SUOMEN ALUEHALLINTOVIRASTON YMPÄRISTÖLUPAVASTUUALUEEN JOHTAJA

Valtio Kotsaari

Aluehallintovirasto toteuttaa alueellista yhdenvertaisuutta edistämällä oikeusturvaa, hyvinvointia ja turvallisuutta yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Manner-Suomessa on kuusi aluehallintovirastoa. Aluehallintovirastot kuuluvat valtiovarainministeriön hallinnonalaan. Aluehallintovirastoja ohjaavat valtiovarainministeriön lisäksi sosiaali- ja terveysministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, oikeusministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, ympäristöministeriö, maa- ja metsätalousministeriö ja sisäministeriö sekä eräät keskushallinnon viranomaiset.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2020. Päättyy 31.12.2024.
Määräaikaisuuden syy: Tehtävän luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ympäristöministeriö, Aleksanterinkatu 7, PL 35, 00023 VALTIONEUVOSTO

Viran/tehtävän kuvaus:

ITÄ-SUOMEN aluehallintovirastossa Mikkelissä on haettavana

ALUEHALLINTOVIRASTON YMPÄRISTÖLUPAVASTUUALUEEN JOHTAJAN virka, joka täytetään 1.1.2020 lukien määräajaksi, enintään viideksi vuodeksi.


(ID 35-99-2019)


Vastuualueen johtaja johtaa aluehallintoviraston ympäristölupavastuualuetta ja vastaa vastuu-alueen toiminnan tuloksellisuudesta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta. Ympäristölupavastuu-alueen tehtäviin kuuluvat ympäristönsuojelu- ja vesilainsäädännön alaan kuuluvat lupa- ja muut hakemusasiat.

Ympäristöministeriö nimittää ympäristölupavastuualueen johtajan.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vastuualueen johtajan virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, käytän-nössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus sekä tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin