Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Jaostosihteeri (harjoittelija)

Valtio Valtimo

Korkein hallinto-oikeus (KHO) käyttää ylintä tuomiovaltaa hallintolainkäyttöasioissa ja käsittelee monenlaisia asioita lastensuojelusta ympäristöasioihin ja julkisuuskysymyksistä ja kilpailuasioista kansainväliseen verotukseen.

Korkeimmassa hallinto-oikeudessa työskentelee yhteensä noin 130 virkamiestä erilaisissa tehtävissä. Ratkaisuja tekeviä korkeimman hallinto-oikeuden jäseniä eli oikeusneuvoksia on yli 20. Esittelijöinä työskentelee noin 50 juristia ja saman verran muuta henkilökuntaa erilaisissa kansliatehtävissä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, Enintään viisi harjoittelupaikkaa täytetään 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Harjoittelu kestää enintään 31.3.2021 saakka. Harjoittelun aloitus ja kesto sovitaan tarkemmin valittavien henkilöiden kanssa. Koeaika on yksi kuukausi.. Päättyy 31.3.2021.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden syynä on tehtävän luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: Enintään 5
Hakuaika päättyy: 24.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Korkein hallinto-oikeus, Fabianinkatu 15, 00130 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Korkeimmassa hallinto-oikeudessa on auki enintään viisi jaostosihteerin (harjoittelijan) määräaikaista virkasuhdetta.

Harjoittelijat toimivat esittelijöiden ja notaarien apuna sekä työskentelevät itsenäisesti ulkomaalaisasioiden jaostokansliassa. Heillä on harjoittelun aikana mahdollisuus perehtyä monipuolisesti turvapaikka- ja oleskelulupa-asioiden esivalmisteluun ja muihin avustaviin tehtäviin sekä tiedonhakuun. Harjoittelijoita voidaan valita esittelijöiden ja notaarien avuksi myös muille jaostoille tai muihin kansliatehtäviin.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin