Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäasiantuntija (Haavoittuvuustutkija)

Valtio Valtimo

Suojelupoliisi on turvallisuus- ja tiedustelupalvelu, jonka tehtävänä on torjua kaikkein vakavimpia valtioon ja demokraattiseen yhteiskuntaan kohdistuvia uhkia. Suojelupoliisi tuottaa tiedustelun ja analyysin avulla ennakoivaa tilannekuvaa valtiojohdolle ja viranomaisille. Yhteiskunnalliset kumppanuudet ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä.

Suojelupoliisissa työskentelee yli 400 eri alojen asiantuntijaa niin poliisi- kuin siviiliviroissa. Arvojamme ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Arvostamme työntekijöissämme uudelle avointa toimintatapaa, joustavuutta ja halua kehittyä.

Tutustu Suojelupoliisiin: https://www.supo.fi/rekry

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.2.2020, alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.12.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Onko sinustakin hauskaa saada järjestelmät kaatumaan mitä erilaisimmilla tavoilla ja löytää niistä ominaisuuksia, joista edes järjestelmän kehittäjillä ei ole ollut tietoa? Sinulle puskurit vuotavat aina yli, ja löydät mahdollisuudet kirjoittaa mitä haluat, minne haluat.

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen järjestelmäasiantuntijan (haavoittuvuustutkija) virka. Tehtävä sijoittuu digitaalisten palveluiden yksikköön Helsinkiin.

Haavoittuvuustutkijan toimenkuva sisältää luovaa ongelmanratkontaa monialaisessa ja teknisessä ympäristössä, missä pureudutaan erilaisten järjestelmien (black-box sekä white-box) haavoittuvuuksien etsintään ja raportointiin. Päätehtävinä asiantuntijalla on haavoittuvuuksien etsinnän lisäksi niiden yleinen seuranta kohdistuen tietojärjestelmiin, tietoverkkoihin, mobiili- ja pienlaitteisiin sekä näiden muodostamiin järjestelmäkokonaisuuksiin. Haettavana olevan tehtävän kokonaisuuteen kuuluu näin ollen laaja kirjo erilaisia haavoittuvuusanalyysin toimia aina futsauksesta (fuzzing) kryptomenetelmien sivukanavahyökkäyksiin ja sovellustason haavojen etsintään.

Työssä pääset yhdistämään laaja-alaisesti osaamistasi tietotekniikan eri osa-alueilta, ja näyttämään kyntesi koko haavoittuvuusanalyysin kentällä niin menetelmien, toimintatapojen kuin tekniikoidenkin hallinnassa. Työ on pitkäjänteistä ja vaatii analyyttistä ajattelutapaa. Toimenkuvaan sisältyy myös työkalu- ja menetelmäkehitystä sekä tutkimusta, jolla mahdollistetaan tulevaisuuden kyvykkyydet toimia mahdollisimman täsmällisesti ja laaja-alaisesti.

Koska vain harvat tietävät kaikesta kaiken, panostamme asiantuntijoidemme kouluttautumiseen sekä tavoitteelliseen osaamisen kehittämiseen.

Etsimme värikkääseen tiimiimme motivoituneita ja innokkaita tietotekniikan ammattilaisia tekemään kanssamme aitoa ja merkityksellistä työtä kansallisen turvallisuuden edistämiseksi ja varmistamiseksi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin