Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäasiantuntija (Kyber-asiantuntija), 4 kpl

Valtio Valtimo

Suojelupoliisi on turvallisuus- ja tiedustelupalvelu, jonka tehtävänä on torjua kaikkein vakavimpia valtioon ja demokraattiseen yhteiskuntaan kohdistuvia uhkia. Suojelupoliisi tuottaa tiedustelun ja analyysin avulla ennakoivaa tilannekuvaa valtiojohdolle ja viranomaisille. Yhteiskunnalliset kumppanuudet ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä.

Suojelupoliisissa työskentelee yli 400 eri alojen asiantuntijaa niin poliisi- kuin siviiliviroissa. Arvojamme ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Arvostamme työntekijöissämme uudelle avointa toimintatapaa, joustavuutta ja halua kehittyä.

Tutustu Suojelupoliisiin: https://www.supo.fi/rekry

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 4
Hakuaika päättyy: 25.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Innostutko sekä monialaisesta ongelmanratkaisusta että teknisistä haasteista? Toimitko luontevasti komentorivillä? Onko osoitteesi ::1 tai 127.0.0.1?

Suojelupoliisissa on haettavana neljä viraston yhteistä järjestelmäasiantuntijan vaativuustason 40.16 virkaa. Virkojen sijoituspaikkana on vastatiedusteluyksikkö Helsingissä.

Järjestelmäasiantuntijan tehtävä sisältää kybervakoilun torjunnan tehtäviä, kuten teknistä tutkintaa, kyberuhka-analyysiä, asiantuntijapalveluita sekä tutkimus- ja kehitystyötä. Järjestelmäasiantuntija toimii osana tiimiä, jossa virkaan valittujen osaamispainotukset tukevat parasta kokonaistoiminnallisuutta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin