Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäasiantuntija, kybervalvontaoperaattori

Valtio Valtimo

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tehtävämme on tuottaa ja ylläpitää valtionhallinnon tietoteknistä perustaa ja mahdollistaa valtionhallinnon henkilöstön työn sujuminen. Toimivien ja tietoturvallisten ICT-palveluiden avulla asiakkaamme voivat rakentaa omaa toimintaansa ja tuottaa digitaalisia palveluita. Valtorissa työskentelee 1 300 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Yhdessä muiden valtorilaisten kanssa olet osana ICT-alan ydinjoukkoa ja mukana alan kehityksen kärjessä. Asiakaskunnan ja palveluiden monipuolisuus mahdollistavat ammatillisesti mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 2.12.2019, Tehtävän aloitus voidaan sopia myös erikseen.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 5
Hakuaika päättyy: 18.10.2019  16:21

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Valtoriin järjestelmäsiantuntijoita (kybervalvontaoperaattoreita)

Järjestelmäasiantuntijan (kybervalvontaoperaattori) tehtäviin kuuluu järjestelmien ja tieto-verkon 24/7 kybervalvonta. Kybervalvontaoperaattori toteuttaa kybervalvontaa ja muodostaa kybervalvontakuvaa seuraamalla ja analysoimalla valvontajärjestelmän hälytyksiä ja tapahtumia. Kybervalvontaoperaattori vastaanottaa tietoja myös yhteistyöosapuolilta, tekee hälytysten ensiarvioinnin ja analysoinnin sekä tarvittaessa eskaloi tapahtumat käsiteltäväksi. Kybervalvontaoperaattori vastaa kybervalvontakuvan raportoinnista osaksi kybertilannekuvaa ja ohjaa tietourvatapahtumien hallintaprosessia.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädetty kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin