Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäasiantuntija

Valtio Valtimo

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ICT-palvelut valtionhallinnon organisaatioille. Valtori vastaa valtionhallinnon organisaatioiden tietoteknisestä alustasta ja kehittää ja ylläpitää asiakkaiden tarpeiden mukaiset, yhteen toimivat palvelut koko valtionhallinnolle. Valtorin tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat, tyytyväinen henkilöstö ja jatkuvasti paraneva tuloksellisuus palveluissa. Valtori tarjoaa henkilöstölleen hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet ja kiinnostavat urapolut, innostavat työtoverit, kilpailukykyiset edut valtiolla sekä näköalapaikan valtionhallinnon ICT-palvelujen kehittämiseen. Valtorissa työskentelee 1100 alan ammattilaista. Valtori toimii maantieteellisesti monipaikkaisesti eri puolilla Suomea.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 6.8.2018, Tehtävän aloitus voidaan sopia myös erikseen.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 6.7.2018  16:21

Viran/tehtävän kuvaus:

HAEMME JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Järjestelmäasiantuntijan tehtävä sijoittuu TUVE-yksikköön. Viestintäpalveluiden järjestelmäasiantuntijana toimit TUVE-Palvelutuotannossa asiakkaille tuotettavien viestintäpalveluiden ylläpito- ja kehitystehtävissä. Vastaat osaltasi Valtorin TUVE-yksikön tuottamista palveluista ja toimit tiimin asiantuntijana sekä sidosryhmien tukena. Päätehtävänäsi ovat videoneuvottelupalveluiden ylläpito- ja kehitystehtävät.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädetty kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin