Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäasiantuntija

Valtio Valtimo

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tehtävämme on tuottaa ja ylläpitää valtionhallinnon tietoteknistä perustaa ja mahdollistaa valtionhallinnon henkilöstön työn sujuminen. Toimivien ja tietoturvallisten ICT-palveluiden avulla asiakkaamme voivat rakentaa omaa toimintaansa ja tuottaa digitaalisia palveluita. Valtorissa työskentelee 1 300 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Yhdessä muiden valtorilaisten kanssa olet osana ICT-alan ydinjoukkoa ja mukana alan kehityksen kärjessä. Asiakaskunnan ja palveluiden monipuolisuus mahdollistavat ammatillisesti mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.7.2019  16:21

Viran/tehtävän kuvaus:

Sijoitut TUVE Palvelutuotannon TUVE Tietojärjestelmäpalveluihin. TUVE Tietojärjestelmäpalveluiden tehtäviin kuuluvat tietokanta, sovelluspalvelin, käyttäjä- ja pääsynhallinta sekä integraatioalusta -palvelun vastuulla olevien järjestelmien kehittämis-, projekti ja ylläpitotehtävät. Vastaat osaltasi TUVE Palvelutuotannon tuottamista palveluista ja toimit TUVE Tietojärjestelmäpalvelun siantuntijana sekä sidosryhmien tukena.

Päätehtävänäsi ovat PORTTI käyttövaltuushallinnan tehtävät, identiteetin- ja pääsynhallinnan teknisiin järjestelmä-integraatioihin liittyvät vaativat asiantuntija-, ylläpito- ja kehitystehtävät sekä konsultaatiot asiakkaille. Tulet lisäksi osallistumaan teknisen arkkitehtuurin kehittämiseen, sovellusasennuksiin ja projektitöiden koordinoimiseen. Jatkuvan palvelun varmistamiseksi tehtävään liittyy varallaolo.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin