Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäasiantuntija

Valtio Valtimo

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tuotamme valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Mahdollistamme valtionhallinnon työn sujumisen toimivien ja turvallisten palvelujen avulla. Valtorissa työskentelee 1400 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Valtorin asiakkaita ovat kaikki valtionhallinnon virastot ja laitokset. Asiakkaina voivat olla myös valtion liikelaitokset, muut julkisen hallinnon viranomaiset, julkisoikeudelliset laitokset, eduskunta ja valtion talousarvion ulkopuoliset rahastot ja julkista hallinto- tai palvelutehtävää hoitavat yritykset tai yhteisöt. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2020, Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan tarvittaessa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.6.2020  16:21

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme järjestelmäasiantuntijaa

Päätelaitteen Infrapalveluiden järjestelmäasiantuntijana toimit TUVE tuotannossa tietoturvaohjelmistojen ja Microsoft Windows palvelinten ylläpito- ja kehitystehtävissä. Vastuualueenasi on virustorjuntapalvelut ja niihin liittyvien laitteistojen ja ohjelmistojen asennus, testaus, kehitys, käyttöönotto, ylläpidon aikainen operointi ja dokumentointi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädetty kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin