Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäasiantuntijoita (2)

Valtio Valtimo

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tehtävämme on tuottaa ja ylläpitää valtionhallinnon tietoteknistä perustaa ja mahdollistaa valtionhallinnon henkilöstön työn sujuminen. Toimivien ja tietoturvallisten ICT-palveluiden avulla asiakkaamme voivat rakentaa omaa toimintaansa ja tuottaa digitaalisia palveluita. Valtorissa työskentelee 1 300 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Yhdessä muiden valtorilaisten kanssa olet osana ICT-alan ydinjoukkoa ja mukana alan kehityksen kärjessä. Asiakaskunnan ja palveluiden monipuolisuus mahdollistavat ammatillisesti mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 8.11.2019  16:21

Työpaikan tiedot: Helsinki, Lintulahdenkatu 5, 00530 Helsinki
Hämeenlinna, Suomen kasarmi 10, 13100  Hämeenlinna

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme järjestelmäasiantuntijoita

Haemme järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan asiakkaidemme kapasiteettipalveluiden operatiivisesta tuotannosta ja tietojärjestelmien ylläpidosta, käsittäen sekä Valtorin tuotteistettujen palveluiden tuotannon että asiakkaidemme asiakaskohtaisten ratkaisujen ylläpidon ja suunnittelun. Valittu asiantuntija osallistuu hoitamiansa asiakkuuksia koskevien muutoksien ja projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tehtävään sisältyvät tietojärjestelmiin liittyvät ylläpitotehtävät, erityisesti kapasiteettipalveluihin liittyvät suunnittelu-, asennus-, testaus, kehitys- käyttöönotto-, ylläpito ja asiantuntijatehtävät nimetyille asiakkuuksillemme.

Järjestelmäasiantuntija
• Vastaa järjestelmäkokonaisuuksien ja niihin liittyvien laitteistojen ja ohjelmistojen asennuksesta, testauksesta, kehityksestä, käyttöönotoista, ylläpidon aikaisesta operoinnista ja dokumentoinnista.
• Osallistuu teknisten toteutussuunnitelmien laatimiseen vastuullaan olevissa kokonaisuuksissa: hankkeissa, projekteissa ja ylläpidossa
• Vastaa osaltaan teknisten ratkaisujen dokumentoinnista
• Toimii erikseen nimettyjen tietojärjestelmien pääkäyttäjänä
• Tehtävään kuuluu asiantuntijanäkemyksen muodostamista itsenäisesti palvelun jatkuvuuden ylläpitämiseksi.
• Vastaa käyttöpalveluiden tietoturva- ja päivittämistehtävistä
• Kehittää palveluiden arkkitehtuuria ja toimintatapoja. Esittelee ratkaisumallit toteutuksesta ja kehityksestä
• Ratkaisee ongelma- ja häiriötilanteita asiantuntijana omalla vastuualueellaan.
• Toimii yhdessä sidosryhmien kanssa toimittajahallintaan liittyvissä tehtävissä

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin