Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäinsinööri (Erikoisupseeri)

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Karjalan prikaati on Kaakkois-Suomen puolustaja. Prikaati tuottaa Puolustusvoimille suorituskykyä kouluttamalla valmiusprikaatin joukkoja, alueellisia joukkoja ja paikallisjoukkoja, sekä pitää yllä käskettyä puolustusvalmiutta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.3.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116 h 15 min / 3 vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.12.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Karjalan prikaati, Varuskuntatie 230, 46140 Vekaranjärvi

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme järjestelmäinsinööriä erikoisupseerin virkaan Karjalan prikaatiin Vekaranjärvelle.

Toimit tietojärjestelmäinsinöörinä viestijärjestelmäsektorilla tieto- ja siirtojärjestelmien (kenttäviestijärjestelmät) teknisenä asiantuntijana. Suunnittelet ja johdat alasi laitteiden ja ohjelmistojen teknistä käyttöönottoa, koulutusta ja ylläpitoa. Laadit ja ylläpidät toimintatapamalleja, käyttöohjeita sekä teknisiä dokumentaatioita sekä koulutat niitä varusmiehille ja henkilökunnalle.

Avoinna oleva tehtävä ilmoitetaan uudelleen haettavaksi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Erityisenä kelpoisuusvaatimuksena on diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto ja reservin upseerin tai reservin aliupseerin koulutus. Tutkinnon on oltava suoritettuna hakuajan päättymiseen mennessä.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen, ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva. Lisäksi Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan, ettei hänellä ole sellaista toisen valtion kansalaisuutta tai muuta turvallisuusselvityslain (726/2014) 3 §:n 1 momentin 9 a kohdassa tarkoitettua ulkomaansidonnaisuutta, joka voi vaarantaa valtion turvallisuutta, yleistä turvallisuutta, maanpuolustusta tai Suomen kansainvälisiä suhteita taikka palvelusturvallisuutta Puolustusvoimissa.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin