Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäinsinööri (erikoisupseeri)

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Panssariprikaati on monipuolinen maavoimien joukko-osasto Hattulassa ja Riihimäellä. Se on nykyaikaisia koulutusvälineitä ja -menetelmiä käyttävä panssarijoukkojen, ilmatorjunnan sekä elektronisen sodankäynnin erikoisosaaja. Valmius- ja koulutustehtävien lisäksi Panssariprikaati vastaa asevelvollisuusasioiden hoitamisesta Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa. Mottomme on ”Perinteitä, yhteistyötä ja iskuvoimaa!”.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.5.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. keskimääräinen päivittäinen työaika 7 h 21 min
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.2.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Panssariprikaati, Parolannummentie 298, 13700 Parolannummi

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme järjestelmäinsinööriä Panssariprikaatiin Hattulaan erikoisupseerin virkaan.

Toimit kuljetustoimialalla ja osallistut Panssariprikaatin kuljetusten suunnitteluun. Johdat Panssariprikaatin kuljetuskaluston kohdentamisen käyttötarpeiden mukaisesti ja osallistut kuljetuskaluston käytettävyyden ylläpitoon yhteistyössä pataljoonan kunnossapitotoimialan kanssa. Ohjaat ajoneuvokaluston käyttäjätason huollon toteuttamista ja osallistut ajoneuvokaluston kunnossapitokoulutusten suunnitteluun ja toteutukseen. Tuotat prikaatin ajoneuvokaluston käytettävyyden tilannekuvaa ja raportoit suunnitelmista pataljoonan johdolle.

Parolan Huoltopataljoona vastaa Panssariprikaatin huollon järjestelyjen johtamisesta ja palvelutuotannosta prikaatin ja prikaatiin tukeutuville joukoille sekä vastuulleen käsketystä joukkotuotannosta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Erityisenä kelpoisuusvaatimuksena on diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto ja reservin upseerin tai reservin aliupseerin koulutus. Tutkinnon tulee olla suoritettu hakuajan päättymiseen mennessä.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva. Lisäksi Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan, ettei hänellä ole sellaista toisen valtion kansalaisuutta tai muuta turvallisuusselvityslain (726/2014) 3 §:n 1 momentin 9 a kohdassa tarkoitettua ulkomaansidonnaisuutta, joka voi vaarantaa valtion turvallisuutta, yleistä turvallisuutta, maanpuolustusta tai Suomen kansainvälisiä suhteita taikka palvelusturvallisuutta Puolustusvoimissa.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin